返回列表 回復 發帖
good night.....:sleeps: HIDE兄!:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-30 11:09 PM 發表
good night.....:sleeps: HIDE兄!:onion31:
你都早d訓 :onion14:
早起身睇賽果
原帖由 HIDE 於 2008-1-30 11:10 PM 發表

你都早d訓 :onion14:
早起身睇賽果
凍都到唔想睇今晚曼聯的賽事
是啊!看看我怎样赢啊!:014:
惟有睇赛果拉..
那就是罗!:019: :019:
我今晚可能會睇,唔訓。:014:

Hello!! 好耐无来呢度吹水!
进排比较忙,今日刚刚办完我阿爷嘅身后事,年尾要赶收数,
呢排少咗上来!偶然要蒲下头啦!
忙咗几日,好攰!今晚睇怕都睇不到波啦!希望曼迷会大胜!
886!:sleeps:

回復 #2499 jim5655 的帖子

今日睇怕没什么人在线的啦。。
我都:sleeps:
曼联赢啦!:onion14:
又回到榜首啦!
给枪手做了一天的领头羊啊!:onion14:
星期六在对熱刺....1周双杀....
原帖由 crashersus 於 2008-1-31 02:36 PM 發表
星期六在对熱刺....1周双杀....
那一定啦!:024: 杀杀杀!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-31 03:11 PM 發表

那一定啦!:024: 杀杀杀!
枪记都5差....客场对MC.....希望我地既邻居...尼次可以帮我地啦...杀埋枪记....等我地抛离枪记...

甘到二月...我地D压力就无甘大啦...
原帖由 crashersus 於 2008-1-31 03:43 PM 發表

枪记都5差....客场对MC.....希望我地既邻居...尼次可以帮我地啦...杀埋枪记....等我地抛离枪记...

甘到二月...我地D压力就无甘大啦...
那一定啦!曼市是主场王啊!:014: