返回列表 回復 發帖
原帖由 ~嘉~ 於 2008-2-26 11:33 AM 發表
反工反到好累
你做边行喀???
原帖由 ~嘉~ 於 2008-2-26 11:33 AM 發表
反工反到好累
我就很忙啦!今天现在才吃饭啊! :019:
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 01:24 PM 發表

你做边行喀???
那里会想你那样的工啊!
自由自在啊!:019:

回復 #2626 crashersus 的帖子

飲食業啱啱先放工
人讀書,我讀書。搞到半夜3更才返家
原帖由 ljw1982 於 2008-2-26 02:18 PM 發表

那里会想你那样的工啊!
自由自在啊!:019:
你5好"荤"我啦...我打工仔, 系D MNC D时间flexible D 咋...不过个个月人工一样喀..

你就5同啦...太子爷. 辛苦D都系自己既...

嘉....饮食业响HK好好赚喀啊...下次去HK, 搵你食D野先...
原帖由 crashersus 於 2008-2-27 02:26 PM 發表

你5好"荤"我啦...我打工仔, 系D MNC D时间flexible D 咋...不过个个月人工一样喀..

嘉....饮食业响HK好好赚喀啊...下次去HK, 搵你食D野先... ...
好啊,記得啦
原帖由 ~嘉~ 於 2008-2-26 10:42 PM 發表
飲食業啱啱先放工
那你一定是赚大钱啦!
原帖由 crashersus 於 2008-2-27 02:26 PM 發表

嘉....饮食业响HK好好赚喀啊...下次去HK, 搵你食D野先... ...
哈哈哈!见笑啦!
我新来的 多多指教

回復 #2635 bubbleblue 的帖子

你好啊!你来自哪里啊!

回復 #2635 bubbleblue 的帖子

欢迎你!
多d来坐下啦
原帖由 ljw1982 於 2008-2-27 04:26 PM 發表

那你一定是赚大钱啦!
唉!!唔好提
原帖由 wlt1110 於 2008-2-27 10:31 PM 發表
欢迎你!
多d来坐下啦
那你也多一点来坐啊!:onion14:
原帖由 ljw1982 於 2008-2-27 10:58 PM 發表

那你也多一点来坐啊!:onion14:
那你也多一點來坐啊!:onion14: