返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-26 02:59 PM 發表

那你可放心了啊.
放心得落咯.....杀手有新目标
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 02:55 PM 發表
阿金有新目标
不好乱讲吖......... 等下天兄带班天帮兄弟来找我晦气吖........
珍惜四人帮。。。
原帖由 CC517 於 2008-8-26 02:59 PM 發表

那你可放心了啊.
猫哥........ 你都乱想野吖........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 03:05 PM 發表
不好乱讲吖......... 等下天兄带班天帮兄弟来找我晦气吖........
你都惊啊... 点做杀手啊....
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 03:06 PM 發表
猫哥........ 你都乱想野吖........
沒有啊. 你天不怕地不怕呀.
外星貓E生
杀手不见咗啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 03:06 PM 發表

你都惊啊... 点做杀手啊....
我这个杀手是虚有其表za..................
珍惜四人帮。。。
原帖由 CC517 於 2008-8-26 03:09 PM 發表

沒有啊. 你天不怕地不怕呀.
怕阿.............惊惊.........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 03:24 PM 發表
我这个杀手是虚有其表za..................
u broadband no problem already
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 03:26 PM 發表

u broadband no problem already
today for now is ok.......
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 03:24 PM 發表
不好又诈诈地地啊... ..金鱼杀手
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 04:48 PM 發表

不好又诈诈地地啊... ..金鱼杀手
无吖...............
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 04:59 PM 發表
无吖...............
你签名都改埋啊... 杀手....
晴晴..... 上次看了你的样,相必你就是长的这般的美丽.....

哈哈哈.................
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 07:22 PM 發表

你签名都改埋啊... 杀手....
暂时性的......

迟些再想点更有爆炸性的..............
珍惜四人帮。。。