返回列表 回復 發帖
半場
馬來西亞 0:1 車仔
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
車仔只是贏大馬2-0。。。看來今年都是不夠曼聯比啦!!。。。。。哈哈哈。。曼聯萬歲。。
原帖由 babycorn 於 2008-7-30 12:46 AM 發表
車仔只是贏大馬2-0。。。看來今年都是不夠曼聯比啦!!。。。。。哈哈哈。。曼聯萬歲。。
咁史高拉利唔係廢既
hide曾說過:

回應 HIDE 第 3108 篇文章

證明車仔“雷聲大,雨點小”。。前兩場狂勝。。看來車仔今季又是後勁不足啦。。。嘿嘿。。
羅比堅尼加盟利記

✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-7-30 11:52 AM 發表
羅比堅尼加盟利記

已經知道  利記好多前鋒組合
hide曾說過:
原帖由 HIDE 於 2008-7-30 11:56 AM 發表

已經知道  利記好多前鋒組合
哈哈,我比較out
不過呢對組合好西利呀
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-7-30 12:11 PM 發表
哈哈,我比較out
不過呢對組合好西利呀
係啊...
堅尼可以掩護F.托利斯..
令到F.托利斯入多d波
各位曼联迷,记住“淡定有钱赚”
虽然是两把锋刀,不过还是要踢了才知道利不利!
虽然,车仔加入deco在加上之前的ballack,lampard,中场媲美曼联!
不过这些都是良性竞争,所以还是曼联技高一筹!
原帖由 wlt1110 於 2008-7-31 12:20 PM 發表
各位曼联迷,记住“淡定有钱赚”
虽然是两把锋刀,不过还是要踢了才知道利不利!
虽然,车仔加入deco在加上之前的ballack,lampard,中场媲美曼联!
不过这些都是良性竞争,所以还是曼联技高一筹! ...
哈哈冇錯,踢過先知
不過車仔我反而唔擔心,deco上季已經開始沉
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-7-31 12:39 PM 發表

哈哈冇錯,踢過先知
不過車仔我反而唔擔心,deco上季已經開始沉
可能deco新环境一鸣惊人呢!
原帖由 wlt1110 於 2008-7-31 12:43 PM 發表

可能deco新环境一鸣惊人呢!
葡萄牙中場對壘
hide曾說過:
可惜e+曼聯重未買人
✔ ✘吊詭..
唔使緊張...

即使車仔買幾多人~~

始終都係曼聯技勝一筹....

為曼聯打氣......!!!!!
各位曼聯大家好

重未開季..好悶
✔ ✘吊詭..