返回列表 回復 發帖
原帖由 YUYUME 於 2009-1-20 02:50 PM 發表
冇呀..得閒冇野做..byebye
算你知道怕,自己走人啦!不然........
原帖由 ljw1982 於 2009-1-20 05:30 PM 發表

算你知道怕,自己走人啦!不然........
我記住你
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-20 05:49 PM 發表
我記住你
很好!谢谢你,把我放在你脑里!
有没有人啊!
有人...我一路黎都向度...系无么出声J...
原帖由 crashersus 於 2009-1-22 02:21 PM 發表
of really always here just speak some word la...
原帖由 crashersus 於 2009-1-22 02:21 PM 發表
不出聲  要打
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
施舍个发财钱啊....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-22 09:18 PM 發表
施舍个发财钱啊....
發財錢?
hide曾說過:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-22 09:18 PM 發表
施舍个发财钱啊....
哈哈哈!这个星期买利记就有啦!
原帖由 HIDE 於 2009-1-22 06:27 PM 發表

不出聲  要打
那就要扣他分啦!
只要你開心.你要我吹咩都好啦!!
原帖由 532116996 於 2009-1-25 12:58 PM 發表
只要你開心.你要我吹咩都好啦!!
哈哈 不是要我開心
是你們談得高興便可

不是嚴重灌水
我什麼都看不到

hide曾說過:
行開幾天過牛年
自己生生性性

hide曾說過:
Bonne Année 
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~