返回列表 回復 發帖
多謝Grace! 搞到妳想抖下都冇時間咯.
多謝Grace! 搞到妳想抖下都冇時間咯.
; u: M. H, L( k$ u& k& C: ^www2.tvboxnow.compknoface 發表於 2016-2-14 11:10 AM
8 n# T  r! I& S8 F# V1 Jwww2.tvboxnow.com唔使客氣!! 終於搞掂啦!!!

評分次數

本帖最後由 gracechanstuart 於 2016-2-14 11:36 AM 編輯 3 U: k3 \3 P5 m3 [) U' q6 n

# `  z- Y! w( }- g* ftvb now,tvbnow,bttvb

【猜包剪揼】年初七第一輪只剩

: o! [+ n2 f4 b

2個號碼 4,12

0 M$ ]7 a4 k( ~2 w7 m

未參加第一輪者選完 4,12號之後,

tvb now,tvbnow,bttvb" S& I1 G# H( h

就可以開始第二輪啦!!

羊叔叔,水晶,orange 去左邊??

仲未參加??!等緊你地開第二輪呀!

" ?1 V. ~; R3 S  u/ j* p' C
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "7" 號, 我要和/下一位參加者
6 f8 M) u; u1 c# D5 r6 X! c. j! j% ]tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2016-2-14 12:04 AM
www2.tvboxnow.com, |& x8 u8 t$ a8 v. H3 X
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "6" 號, 我要和上/一位參加者
2 ^2 V; i  @! g# g( B6 Ppknoface 發表於 2016-2-14 12:23 AM
# I- I% V  _6 h- a3 w: k% P$ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ c2 I$ o% P$ _1 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: v7 t- Y  J6 W* n$ f# x! i* V" wwww2.tvboxnow.com
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "9" 號, 我要和上一位參加者tvb now,tvbnow,bttvb( C9 W$ Q% @+ C2 l( T
sublk 發表於 2016-2-14 12:37 AM
& l% H" X8 W- C( @! A0 Wwww2.tvboxnow.com
我選 "1" 號, 我要和上/下一位參加者玩 【猜包剪揼】tvb now,tvbnow,bttvb5 h2 }. b& k1 `. c; w: g* z
HENRY_168 發表於 2016-2-14 02:51 AM
( m2 j' M9 l2 d" e' {

1 W( U5 m/ v/ s1 M; Mwww2.tvboxnow.com
0 n: u$ _4 W/ _) ^  o0 q9 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "2" 號, 我要和上一位參加者
5 h5 x3 p5 i" N# P/ v9 Ldi0208 發表於 2016-2-14 04:02 AM
www2.tvboxnow.com6 ?2 o9 g" Z7 L1 _) i3 Y2 |$ B1 ~
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "10" 號, 我要和下一位參加者玩
. h7 ^+ U- n: z$ g3 E9 vob51330 發表於 2016-2-14 04:19 AM
7 I/ |( _7 _( N, [2 {3 @$ |+ C) Twww2.tvboxnow.com公仔箱論壇' F7 G! w( l# X" @8 F4 K
公仔箱論壇! j+ E5 f, f/ B" e; ~8 t$ y2 I% x
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "5" 號, 我要和/下一位參加者
/ x( }6 @9 Z- G& T4 W% EPedestrian_A 發表於 2016-2-14 08:54 AM
; ]7 _1 e, F. m: Vwww2.tvboxnow.com
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "3" 號, 我要和上一位參加者www2.tvboxnow.com6 v& c4 ~8 a( o( e  I9 p3 ?* Z
free2penny 發表於 2016-2-14 08:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, w/ |5 Q* L1 f# M5 _. y" N

5 C" I& d) K& p公仔箱論壇
, _) C+ [* _8 `& \www2.tvboxnow.com
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "8" 號, 我要和上/下一位參加者玩
+ f: ^. w9 T5 I8 T# _tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2016-2-14 10:26 AM
" _, _# K9 _3 ~www2.tvboxnow.com
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "11" 號, 我要和/下一位參加者公仔箱論壇) n9 R* s/ \- U3 d
charat 發表於 2016-2-14 10:52 AM
【猜包剪揼】初七第一輪我選 "12" 號, 我要和上/一位參加者玩
羊叔叔情人節比人租咗去拍拖, 水晶起日本溝緊架仔.
【猜包剪揼】年初七第一輪只剩公仔箱論壇$ p* }" b' L' G5 q6 x% H
2個號碼 4,12 號TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" m- q; x* v+ W/ Y
未參加第一輪者選完 4,12號之後,公仔箱論壇" `; `. d, b7 z; ~; ~) O* L
就可以開始第二輪啦!!http://s9.tinypic.com/20qknxg ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; a* Y4 Y1 y% L/ F( e
gracechanstuart 發表於 2016-2-14 11:22 AM
Grace姐為什麼初六第一輪12號碼未滿, 第二輪就開啦?
多謝Grace姐天天派紅包
初七之星 容祖兒生肖是b.屬猴
Grace姐為什麼初六第一輪12號碼未滿, 第二輪就開啦?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 }0 Z$ F- N2 Y  q6 }
smcorange 發表於 2016-2-14 11:52 AM
公仔箱論壇& w" K- r/ v9 `# L$ n
因為我去了睡覺,大家沒有看清楚未滿額,就開始第二輪了!所以為了公平起見,Penny未能以落單自動獲勝,還好,Grace幸運地選了11號和Penny對局,不然就可能有很多問題要更正!!
羊叔叔情人節比人租咗去拍拖, 水晶起日本溝緊架仔.
! L' M/ {. L0 Y1 ]5 z& ]1 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2016-2-14 11:42 AM
羊叔叔應該上山挑戰武當 水晶在日本過情人節
) }' Q5 _/ ?! n* F% ]3 x公仔箱論壇因為我去了睡覺,大家沒有看清楚未滿額,就開始第二輪了!所以為了公平起見,Penny未能以落單自動獲勝,還好,Grace幸運地選了11號和Penny對局,不然就可能有很多問題要更正!!http://www.qoobee.com/wp-content/uplo ...tvb now,tvbnow,bttvb- H4 q4 H- j- Y1 K
gracechanstuart 發表於 2016-2-14 11:57 AM
辛苦Grace姐 情人節溫馨
羊叔叔應該上山挑戰武當 水晶在日本過情人節
& U9 ]* L8 T/ o. Z0 u9 C9 [www2.tvboxnow.comsmcorange 發表於 2016-2-14 12:05 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ^- @4 l5 U# Q- c2 b
公仔箱論壇3 K2 q) w9 e/ |7 R3 N' m
羊叔叔係武當既好朋友唔會上黎挑戰既.
辛苦Grace姐 情人節溫馨# Z8 N3 u/ ~" H0 d/ L  y' q
smcorange 發表於 2016-2-14 12:08 PM
4 g2 S) h  E; u( L* C公仔箱論壇不辛苦!!我這裡現在還是2月13日,明天要吃龍蝦!!!
Grace姐為什麼初六第一輪12號碼未滿, 第二輪就開啦?
# B9 m9 K4 p6 ?7 d/ H9 Z0 P公仔箱論壇smcorange 發表於 2016-2-14 11:52 AM
1 a0 }7 ?6 O, ftvb now,tvbnow,bttvb& W( \1 r: t6 x# U
因為大家起度等啊羊叔叔都等到瞓著晒咯. 未朦朦朧朧間就開始咗第二輪咯.
  _2 ]: H) Q' i- T3 ]www2.tvboxnow.com不辛苦!!我這裡現在還是2月13日,明天要吃龍蝦!!!
" k% c5 u- O* N( \& _tvb now,tvbnow,bttvbgracechanstuart 發表於 2016-2-14 12:13 PM
: x9 u. j1 E4 f9 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www2.tvboxnow.com9 F/ ?! }' J1 R" @: F
預多個位唔該!