返回列表 回復 發帖
版主啊,我入嚟呢度一陣就跳2次以下網頁喇!跟進吓啦
, J- g9 B' N" l- ytvb now,tvbnow,bttvbhhttp://mobile.reesun.com/01/01_001/index.html公仔箱論壇# n# c% X% ~1 y) `% J1 C# P* H
mr2907 發表於 2011-8-31 10:11 PM
http://os.tvboxnow.com/thread-1618846-1-1.htmltvb now,tvbnow,bttvb( B2 }3 }3 C( t. X! ^/ o& N/ u0 m
我没能为力呀,我估系香港系统出问题,因我大马入论坛没咁ge问题 你试下用os.tvboxnow.com
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
0 w* m0 l1 k/ F5 v1 I6 F0 U7 W
& G+ e2 j+ n- j3 P  oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
我有时间的话会再回来的。。。。9 `7 x9 @( \0 ?/ B9 O
icy97 發表於 2011-8-31 10:16 PM
5 o8 p" h. ~5 B* n* g% ^' w. Z3 J- f安顿好之后,无妨碍读书的时候就可以入黎探我们啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
7 a9 D0 Q* r2 \6 ?" _
有无试过换另一个浏览器试下啊
. M' ~0 L; _. {/ k9 r! V. Z; [  B公仔箱論壇lhy92725 發表於 2011-8-31 10:16 PM
去第2度post new冇發生過,係入呢度先會咁囉
你用緊邊個?我只用ie咋
4 j' \$ @) g) B6 T: N: e+ qwww2.tvboxnow.commr2907 發表於 2011-8-31 10:17 PM
www2.tvboxnow.com% L; N4 p$ `* ]6 A7 K5 Y( ]$ d
我用google chrome的。。。。
small cat when u leaving to ur uni ??? start ur class on monday ?
! H& n8 I+ s; l0 t6 Qhwangks 發表於 2011-8-31 10:15 PM
1 x" |( E/ e* F
九月三号早上出门吧。。。。四号要报到。。。。
簽名被屏蔽
http://os.tvboxnow.com/thread-1618846-1-1.html
/ k  \0 E4 Z; s0 c) j' Ccivicboy1969 發表於 2011-8-31 10:18 PM
呢個我都有入過,不過冇留意到,咁我要試試先知喇!
簽名被屏蔽
去第2度post new冇發生過,係入呢度先會咁囉
- o7 D; s$ S% j0 V公仔箱論壇mr2907 發表於 2011-8-31 10:18 PM
+ D; W* b' H9 k' }tvb now,tvbnow,bttvb呢度有几个服务器连接,你试下用第个
條骨都無佐lu
: [: n9 ?; ^$ m  K2 [2 ]8 j" @
安顿好之后,无妨碍读书的时候就可以入黎探我们啦
! M) ~- W3 \# Q. _lhy92725 發表於 2011-8-31 10:18 PM
猫大家姐,我会的。。。。
簽名被屏蔽
9 Y! u( O7 Y  T; |tvb now,tvbnow,bttvb九月三号早上出门吧。。。。四号要报到。。。。& S0 X8 m% n- u7 A# l
icy97 發表於 2011-8-31 10:20 PM
% a- \+ z/ ^- o4 jwww2.tvboxnow.com星期六就出发啦?
# s# }& n. R' N1 X! J' |5 Bwww2.tvboxnow.com早少少去都好
$ B; \4 K' c7 G陌生地方要适应下
條骨都無佐lu
so saturday go terenganu, i really miss my student life ...
* @( c+ x6 G2 \$ W: e+ T) A5 Z$ C( g公仔箱論壇hwangks 發表於 2011-8-31 10:22 PM
8 e: o" q4 L' f! o公仔箱論壇是的。。。。我觉得四年很快就会过去的。。。。