返回列表 回復 發帖
原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 12:45 AM 發表
无可奉告.呵呵,点解你甘想知道?有关系吗?
没关系。。。但每天看到你就想起。。。不如。。你换掉照片吧。。。。
原帖由 hahakl 於 2008-11-18 00:38 發表

不用怕拉。。。。我看你应该没那么容易将上限打到999吧。。。。
我问既系页数,唔系个数.有999页?唔会吧?
原帖由 hahakl 於 2008-11-18 00:49 發表

没关系。。。但每天看到你就想起。。。不如。。你换掉照片吧。。。。
嘻嘻,唔换,等你次次见到都想起我都好呀.呵呵
HAHA,你地转野比人响边度睇信息架,我只识赠送好友.
呵呵,终于出来啦.

獲得 90 寵物幣,貢獻給家族 11 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 聖騎士盔甲
原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 01:12 AM 發表
呵呵,终于出来啦.

獲得 90 寵物幣,貢獻給家族 11 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 聖騎士盔甲
好呀。。。。打到了。。。。
hahakl          18-11-2008 01:41 AM          TVB 300000 元                    積分轉出
hahakl          神秘礼物         1          2008-11-18 01:44:13
hahakl         寵物幣         300000         2008-11-18 01:42:26

你应得的,请笑纳
原帖由 stephenhor 於 2008-11-18 01:46 發表
hahakl          18-11-2008 01:41 AM          TVB 300000 元                    積分轉出
hahakl          神秘礼物         1          2008-11-18 01:44:13
hahakl         寵物幣         300000         2008-11-18 01:42:26

你应得的,请笑纳
老大,HAHA吃肉,我喝点汤都有吧?呵呵
又要玩股票又玩 寵物真辛苦...
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
今晚好似冷清D呙.
去玩股票咯~~的人
你没玩吗?
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 12:59 AM 發表
HAHA,你地转野比人响边度睇信息架,我只识赠送好友.
我也是赠送好友。。。但你可以从 控制面板。。。。積分記錄 。。。查看转帐。。。。¥¥¥
如要看物品则是。。。。我的寵物。。。。相關記錄 。。。。查看
原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 01:48 AM 發表

老大,HAHA吃肉,我喝点汤都有吧?呵呵
好啦...快快找两个新人加入。。就有了。。。。
偶们弱少群体,点介绍新人呀,总唔可以自己开多两个号吧.我地大陆(特别系广东)呢边玩呢个游戏既人比较少.唔好揾.
原帖由 qyzjy 於 18-11-2008 03:00 AM 發表
偶们弱少群体,点介绍新人呀,总唔可以自己开多两个号吧.我地大陆(特别系广东)呢边玩呢个游戏既人比较少.唔好揾.
你别想开多几个分身哦!! 到时候我们族长会查后台的,不要说我没通知大家哦!!