返回列表 回復 發帖

回應 hahakl 第 1109 篇文章

只有一件圣骑士
呵呵,你一上来我就好运啦,升左5点掉宝,打到一个喜糖,呵呵.给个你当系分红.我冧起啦,我昨日下午揾你系因为当时觉得有D唔系甘顺,想揾你帮我转下运.呵呵

hahakl 喜糖 1 2008-11-18 09:34:36

原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 09:28 AM 發表
只有一件圣骑士
看。。。你8转才打到一件圣骑。。而法神比圣骑还要珍贵。。。想象有多难打到。。。我才打过2件法神。。。。
原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 09:33 AM 發表
呵呵,你一上来我就好运啦,升左5点掉宝,打到一个喜糖,呵呵.给个你当系分红.我冧起啦,我昨日下午揾你系因为当时觉得有D唔系甘顺,想揾你帮我转下运.呵呵 ...
谢谢你。。。。你有心就好了。。。喜糖你留自己用。。。。。可提升掉宝的。。。。。
掉宝低无办法.你家伙,呢家先发条信息比我叫我领钱.早又唔发.一日9999,十日就99999,你赔我呀.55555
小千。。。。

喜糖可是相当珍贵的。。。。自己留住。。。。

qyzjy喜糖12008-11-18 09:37:13

你的心意。。。我收到了。。。。谢谢。。。。
呵呵,又来了.我自己都打齐一套啦.

獲得 103 寵物幣,貢獻給家族 12 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 英雄之劍
原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 09:38 AM 發表
掉宝低无办法.你家伙,呢家先发条信息比我叫我领钱.早又唔发.一日9999,十日就99999,你赔我呀.55555
这可是明文列在我的家族里头的呀。。。。我哪知。。。你没看到。。。

不过。。。你都有7十万宠物币阿。。。。。

好啦。。。小小意思。。。。

qyzjy寵物幣300002008-11-18 09:44:00

还返比你既,留返比有需要既人.呵呵

hahakl 英雄之劍 1 2008-11-18 09:44:34
原帖由 hahakl 於 2008-11-18 09:44 發表

这可是明文列在我的家族里头的呀。。。。我哪知。。。你没看到。。。

不过。。。你都有7万宠物币阿。。。。。

好啦。。。小小意思。。。。

qyzjy寵物幣300002008-11-18 09:44:00

:0 ...
贪财,贪财.呵呵
喜糖就甘食得啦吧?

回應 ndctim 第 15 篇文章

Vey Happy To Join Ur Clan....LOL
原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 09:47 AM 發表
喜糖就甘食得啦吧?
注意各项。。。应该每样有少许提升。。。
收禮人          物品名          贈送數          時間
stephenhor         喜糖         50         2008-11-18 09:49:18
stephenhor         法神之靴         10         2008-11-18 09:48:53
stephenhor         法神披風         10         2008-11-18 09:48:37
stephenhor         法神頭盔         10         2008-11-18 09:48:19
stephenhor         法神戒指         10         2008-11-18 09:48:04
stephenhor         法神權杖         10         2008-11-18 09:47:51

麻烦stephenhor帮助一下新人,这是家族管理层的一点点心意~
如果有需要,麻烦短消息联络我,这几天我会为了家族的事在忙~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

i wanna Join ur clan Invited by Messiken