返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 02:04 PM 發表

我本人觉得我经验就好够啦....就系无本钱同network去开我自己间公司....不过我都5想做老细....哈哈....
哈哈哈!BOSS有BOSS的烦恼,打工仔有打工仔的烦恼啊!:019:
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 02:06 PM 發表

5好甘心急啦...我地都想去支持你...不过你有支持5落...其实做VIP都好普通J....
哈哈哈!就好像你这样啦!对不对!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 02:10 PM 發表

哈哈哈!BOSS有BOSS的烦恼,打工仔有打工仔的烦恼啊!:019:
就系咯...所以我念住搵够钱...买D曼联既股份...等费sir帮我搵钱...hhahahahaha..
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 02:06 PM 發表

5好甘心急啦...我地都想去支持你...不过你有支持5落...其实做VIP都好普通J....
做乜支持我5落ar...?

係la係la..我承認你好似碧咸...得未
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 02:11 PM 發表

哈哈哈!就好像你这样啦!对不对!
系咯...不过...果朵都几好睇喀...哈哈...
有人踩我話淨係得貴族天堂嘅人撐我做vip...:019:

有冇一個半個5係貴族天堂嘅人可以支持我...

好hurt ar...

回復 #1146 洛仔 的帖子

系啊...我都未去睇你个post添...
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 02:39 PM 發表
有人踩我話淨係得貴族天堂嘅人撐我做vip...:019:

有冇一個半個5係貴族天堂嘅人可以支持我...

好hurt ar...
haha!!i will vote you one bro... dont worry is the time that matter...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 02:10 PM 發表

太子爺最冇煩恼 ....講笑
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 05:28 PM 發表

haha!!i will vote you one bro... dont worry is the time that matter...
5該晒...

'体育区有奖游戏之王'...新名嚟架..?
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 06:21 PM 發表

太子爺最冇煩恼 ....講笑
哈哈哈!太子爺麻就是要分担BOSS的烦恼罗!
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 06:24 PM 發表

5該晒...

'体育区有奖游戏之王'...新名嚟架..?
哈哈哈!我会整天开游戏给你们玩啊!所以呢就有这个新名啦!
各位好, 小妹有個問題, 睇下可唔可以幫下我.
我知道你地好多來自馬來西亞.

我想知道係吉隆坡邊度有好多1.酒吧既街道or地方 2.地道美食(除了亞羅街外)
(比個英文名我得唔得) ?
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 07:56 PM 發表
各位好, 小妹有個問題, 睇下可唔可以幫下我.
我知道你地好多來自馬來西亞.

我想知道係吉隆坡邊度有好多1.酒吧既街道or地方 2.地道美食(除了亞羅街外)
(比個英文名我得唔得) ? ...
我是来自大马!不过我不是吉隆坡的人,我是槟城人!我帮不到你啦!不好意思啊!:019:
如果你是问槟城我就能答你啦!
Bleach club,aloha,Rums
Around bintang walk and bangsar there got lot of clubs