返回列表 回復 發帖
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 10:53 PM 發表
香港人, 現流落在英國做二等公民
咦...點解你得2702分就可以做vip嘅...?
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 10:53 PM 發表
香港人, 現流落在英國做二等公民
做下做下就变一等啦! 慢慢来啦!!
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 10:38 PM 發表

係la...日日都要上嚟...慣左:onion18:
哈哈哈!那欢迎你啊!:onion14:

回復 #1171 洛仔 的帖子

咁你就要問下杰少啦, 因為可能係版主or高層推薦既, 唔係我自薦.

佢地開完大會, 係1月1日通知我, 嘩....比左個驚喜我呀!!我都唔知架!!
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 11:26 PM 發表
咁你就要問下杰少啦, 因為可能係版主or高層推薦既, 唔係我自薦.

佢地開完大會, 係1月1日通知我, 嘩....比左個驚喜我呀!!我都唔知架!!
你就好la:019:

邊個推薦你架..?
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 11:26 PM 發表

有这样的东西!这个我也不知道啊!我不是高版啊!:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 11:28 PM 發表

你就好la:019:

邊個推薦你架..?
下次我推荐你啦!不过要给$$$$的啊!
我都唔知架, 問過o的版主, 又無人話比我知, 只係講我對論壇有貢獻only.......

版主真係版主, 好口密好公証架!!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 11:31 PM 發表

下次我推荐你啦!不过要给$$$$的啊!
係咪先...一言為定

話時話你又話支持我嘅...?都5見你

回復 #1176 ljw1982 的帖子

依....版主有高低之分既咩??
go support u liao a
原帖由 hiroisme 於 2008-1-8 11:37 PM 發表
go support u liao a
多謝晒
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 11:37 PM 發表

係咪先...一言為定

話時話你又話支持我嘅...?都5見你
我都讲啦!支持你我一定会的请放心啦!
不过只是时间的问题!
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 11:37 PM 發表
依....版主有高低之分既咩??
有的啊!高级版主就是我的HEAD罗!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-8 11:51 PM 發表

我都讲啦!支持你我一定会的请放心啦!
不过只是时间的问题!
好的好的...

d人開始訓la...冇乜人