返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-1-10 11:43 AM 發表

today holiday rite??
no holiday ar...:019: also need to work today....
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 02:19 PM 發表
眼訓訓訓先,,:sleeps: 轉頭見
又:sleeps: 。你都几懒:sleeps: woh!:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 03:51 PM 發表

又:sleeps: 。你都几懒:sleeps: woh!:onion31:
今日早起去考試嘛...:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 05:15 PM 發表

今日早起去考試嘛...:019:
喔!那考到怎样啊! 一定很好的啦!:onion14:
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 12:09 PM 發表

你好努力...:014:

我就好懶...
自己的工一定要上心一点啊!不然给人家吃了也不知道啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 05:19 PM 發表

喔!那考到怎样啊! 一定很好的啦!:onion14:
考到一pet屎...

夜晚7點重要再考
原帖由 crashersus 於 2008-1-10 02:33 PM 發表

我讲系就系....我中2就得啦....
你咪諗住 ''以為自已似碧咸''就係大晒wor...!!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 05:21 PM 發表

自己的工一定要上心一点啊!不然给人家吃了也不知道啊!
边个够胆食你啊???
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 05:44 PM 發表

你咪諗住 ''以為自已似碧咸''就係大晒wor...!!
要讲几次啊???  系拒似我啊!!!:024:
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 05:41 PM 發表

考到一pet屎...

夜晚7點重要再考
哈哈哈!不要紧啦!在来过啦!:onion31: 加油啦!
原帖由 crashersus 於 2008-1-10 05:59 PM 發表

即係你出世早過佢la... 咁你都幾老wor
原帖由 ljw1982 於 2008-1-10 06:02 PM 發表

哈哈哈!不要紧啦!在来过啦!:onion31: 加油啦!
拒都没考..你就叫拒考过??? 甘就系...........:onion10:
原帖由 crashersus 於 2008-1-10 05:59 PM 發表

冷静一点啦!有事慢慢讲啊! :onion31:
原帖由 洛仔 於 2008-1-10 06:03 PM 發表

即係你出世早過佢la... 咁你都幾老wor
未必喀..有D老吭都跟后生仔D潮啦...
原帖由 crashersus 於 2008-1-10 05:57 PM 發表

边个够胆食你啊???
有的啊!我一不留意就会被人吃的啦!