返回列表 回復 發帖
原帖由 knchung 於 2008-11-20 08:56 AM 發表
our taiko almost 5am only he online... lucky we din wait for him.... if not we die hard la...... hahahah
no lar...i saw him appear 4 something.......
nvm la... see you all later la.. i got to go la... 88
原帖由 knchung 於 2008-11-20 09:02 AM 發表
nvm la... see you all later la.. i got to go la... 88
take k
今天最后一天申报宠物工资~
特许延长申报时间到今天晚上十一时五十九分~
超过此时间申报,一律作废~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

进来看看有什么东东玩先...
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
今天冷。。。。 人少。。。。

回應 hahakl 第 1446 篇文章

那你还不去找人搞旺个场?

人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2008-11-20 01:31 PM 發表
那你还不去找人搞旺个场?

都是老大干的好事。。。。

看:。。。。
大家来玩个游戏,从今天到星期日23-11-08谁能超越我就奖励TVB1,000,000加宠物币500,000再加三倍经验卡3张再加法神装备一套(只限一位最高转数者)(条件:10级以下才能参加)

大家忙升级。。。。搞到三更半夜。。。。都累死了。。。。。

老大。。别怪我。。其实。。我是卧底。。。。
無间道~~
maybe too early... a lots of pets fan haven wake up ler.....
give sometime for them to rest rest la...
我又出動打怪獸啦.......
原帖由 weeke 於 2008-11-20 02:00 PM 發表
無间道~~
聪明。。。其实我的真名是朝伟。。。哈哈。。。。。
进来坐坐看看
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
原帖由 hahakl 於 2008-11-20 02:38 PM 發表

聪明。。。其实我的真名是朝伟。。。哈哈。。。。。
点解你用佐我角色呀...
我又回来咯