返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

0 Y' C/ m  Q/ G7 O! Q% @) q6 d' ~公仔箱論壇今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 公仔箱論壇0 E( D1 X2 l0 e  e  c9 e" Q
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
0 o1 G$ W" Q1 `/ z3 _* LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
# _! Q3 o6 u9 Z+ M# V
tvb now,tvbnow,bttvb3 i! ^" a1 _1 z5 v
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
. m2 t( d( }0 F3 G9 A: k* v& ftvb now,tvbnow,bttvb好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
5 h9 r9 _$ e1 b! \: X- d公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
& m: B( t2 B' J# Z" \. C/ |www2.tvboxnow.com
* L. R, D. f, N" Y9 {, ~lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 G8 Y# H* q/ c6 e6 b
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
3 `: S. _# U7 d  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
公仔箱論壇* s$ c; F4 |1 x: X
公仔箱論壇' o3 i$ \% s2 V
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
. q* n: m- v; U大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
www2.tvboxnow.com% g4 @' w% K8 m
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
0 Y8 a# }6 n/ i% u* ^4 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我冇罷課亦都唔主張...公仔箱論壇" P/ h  u! r& ]) c* c" B" {  x% i
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...tvb now,tvbnow,bttvb4 y: s! R& i; n3 a  f' V% M. r
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
1 K$ i& H% R& n! P7 S) `: Rwww2.tvboxnow.com哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
2 W8 z3 n4 k! u5 X3 y* @; ~) Kwww2.tvboxnow.com我冇罷課亦都唔主張...公仔箱論壇$ U1 N4 V/ t6 D& _7 J  G
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
3 f( z- e2 L% }, p7 z  s- x. p3 Qwww2.tvboxnow.com頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...
2 C& p  h3 s9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
公仔箱論壇3 v/ D9 t. {; p3 H
9 e7 b) X1 R, n5 d2 L$ C( O3 m
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...: ?$ j# w2 k6 ~3 _9 \! n
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
2 N" w. O8 `) ~5 r' ltvb now,tvbnow,bttvb又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
& B. X" L& {( l公仔箱論壇公仔箱論壇, d: h0 L: m5 j' z
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
( Y$ M. ~3 [6 `+ R. I5 Q" |www2.tvboxnow.com- ^( }; K& z& W2 K) T: H9 y! i
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
tvb now,tvbnow,bttvb) p$ D, _3 n' r5 A) |; t4 Q
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾..... L& H6 ^$ \2 T; J; h
, i: ?7 i9 N' @; J, H, L* t1 v
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......公仔箱論壇' C% p6 p( d% ~1 w. E# \$ E

* f7 t: g0 P2 p& \+ S細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...www2.tvboxnow.com4 G& ~/ x: i5 \! ]5 T
leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
* _0 w4 U/ W. `4 `% Q0 {我是男觀眾但看後沒感覺
8 W4 O; y( [8 P- L# oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我是男觀眾但看後沒感覺www2.tvboxnow.com, H0 ?5 O% i( s9 N+ k5 u
Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
- e4 ^& ^- J( y8 s! twww2.tvboxnow.com
8 n5 V1 ]- B) {公仔箱論壇你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
2 ?) ~* s) ?' e) f' c6 D. _4 J, X
公仔箱論壇$ S5 A0 ^2 n+ }+ D- u$ U- {
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? 2 V* `1 k: h  R6 P
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
6 w( `9 n9 T! N( q; X- K$ D
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
公仔箱論壇5 {( _! W7 A& \+ E, Y2 @' u
公仔箱論壇5 b/ J+ c. w! X% Y
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
1 Y0 F: s# |! O% h$ T7 `大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
" S4 s( D* z! H$ ]( \! g2 s公仔箱論壇其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
) f( l# z3 J! [/ \$ Y. Y* Ktvb now,tvbnow,bttvb不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
1 u! v2 o3 S" T0 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
' A8 l- Q  h' [/ g6 ]& ~7 O1 ~& H, V" FPedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 I: F3 ^6 }" j# @* u2 x
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......tvb now,tvbnow,bttvb3 G" ~) l9 ~) l: M3 C) j# E* h' U. T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件