返回列表 回復 發帖
又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...
( I: a8 {* A8 @' B1 `www2.tvboxnow.com分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
/ A+ G/ m+ ~# S! }' l, H1 \www2.tvboxnow.com今晚十點前只要你有呼吸就有得送,
0 I6 i' ]: B  X0 e6 p) b; ytvb now,tvbnow,bttvb我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。) V$ A! x; Q" s4 P" ]

. h! a3 n& I- {; I% T公仔箱論壇3017668 ...
! A/ w; p1 S8 ~# z金田Sam 發表於 2015-1-10 01:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  j% d5 w; R, ~) j* y+ t

) f! _: }, [" \- X講真句, 我唔知答案架, 個時仲睇緊結局。 我都係抄襲架咋。
: N3 N9 S4 P6 [% E0 W) m+ d+ T5 g5 X# c. F& E
嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,
# y' A  Q0 h3 u講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....
1 l  B% T9 e) X5 y' L純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...* i7 D+ U+ D: q
: M$ E8 v4 ~7 h: F' D
其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] :lol ...; [1 u! O' O2 Y7 d$ E
金田Sam 發表於 2015-1-10 02:00 PM
( r# ]& ^  h( f

: Z3 n) A% O7 J1 [, {萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
依家啲劇結尾都係不知所謂。 呢套都唔例外。 我覺得誇張得黎又唔靠邊。 不過睇開就睇埋佢咁話遮。
我都系好細個養過貓TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h$ M1 J" |, F+ A/ h
自從他過佐身我就吾養了) j. n* ?5 ], f% A* B& m# j
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次www2.tvboxnow.com3 v3 a+ J  j( Y
突然變佐呢D同劇集無關的話題
7 z- r& |# u  ]5 x3 X1 wwww2.tvboxnow.com財神版吾好扣我分
! P; E: J7 L+ s9 Y: t5 k; dtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分tvb now,tvbnow,bttvb0 p& x: ]9 I- {8 `, [9 I: R
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
& M, z  Y( Q% K+ T# xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o0 n1 J. x& r7 w5 j( R! c
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
9 [# L( X5 r  y7 @* {/ Z) rwww2.tvboxnow.compknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
多謝金田兄送份。  `5 J) W* P- i8 K* h7 L5 m& ^) }
pknoface 發表於 2015-1-11 12:16 AM
$ k! L* I' Z5 ^. K7 j, V0 a
& S; z9 }1 d# g- J$ S7 x3 o4 K你入嚟打個乞痴都有分送比你...
2 N  t5 s9 u) z9 s% Ewww2.tvboxnow.com只要你肯入嚟,若果你介紹多幾個人入嚟一齊傾,公仔箱論壇- Y, ^. q& X" j* N; E! j: U
送多次分又點話呢?
" i& l% }! i" }2 D
. |) _6 D, p. U) a2 E4 Nwww2.tvboxnow.com今次個結局算良好,但都係趕咗d,而且又有d夾硬嚟,. r+ U  S  c( h% V
臨尾又要益李思捷有得咀咀....萬綺雯蝕晒底啦。
8 T5 e3 L' g. Q1 ~8 h1 i( m
+ ^" O; d1 d( ^0 l! ^www2.tvboxnow.com...薜丹仁呢個角色,比我做唔收錢都做。

評分次數

• timmaxsing

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
我唔會扣分...因我都有說離題話題
: l1 K5 |8 m+ K' P6 e( p9 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2015-1-11 01:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: H* T! Q0 v9 S+ \' O* `: ?+ Y

+ @+ `9 i1 W6 s% Y4 I公仔箱論壇哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,5 K, T( J8 v' M+ z5 l4 {; A( O0 H
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
% u, j3 M) E& Q) v% E. Nwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 I; h1 p% q/ M6 V6 X
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
, q- c" c! d9 \8 W公仔箱論壇我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
; v. D  ?: m, ^, a. o不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
' ^9 m  M! y2 e: e7 _8 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。分數於我如浮雲,如果派晒出去人地會開心時,www2.tvboxnow.com, y) n# M! Z: q6 c, z
我樂意繼續亂咁派.....^^"
tvb now,tvbnow,bttvb- x# V( _1 g- H

. E2 J2 F" U" q" Q7 d公仔箱論壇哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,公仔箱論壇2 y$ [+ H( K8 Y
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
4 y6 U* @8 c8 T! ?) n/ B公仔箱論壇
6 r- ]% \  h8 K0 {' z- b( Z/ c點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
( `+ w5 X7 G! w+ z- h" cwww2.tvboxnow.com我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....公仔箱論壇- K8 }; F! g  T6 k3 }4 }) ?+ |7 R6 _
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' y- b/ ]" b: T0 P5 z/ l% ~2 N
分 ...
1 {8 ~% q1 W7 X" _# {7 `( ~www2.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
外星貓E生
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...公仔箱論壇& `' W" y5 p& g( w0 r
timmaxsing 發表於 2015-1-11 06:20 AM
4 H9 Z- p  w$ P2 v! C9 E公仔箱論壇www2.tvboxnow.com  i* L' y& _0 w
哈哈,常言道,洗腳唔可以唔抺腳,以前有前輩咁教過我,
1 c' Y6 O9 d0 D1 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。郁下都萬萬聲我真係驚洗大咗,對分數概念亦一樣....tvb now,tvbnow,bttvb7 j5 ^) i* Q7 q
J神,你搞到我呢個戶口存有唔知幾多個零,我都嚇親,公仔箱論壇4 D; P& q/ y* I* T' R
既然可以任我亂咁派,倒不如睇下人地開口想要幾多? 我就派幾多..
9 q3 b7 W& J. P  s; L: U" FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* [7 E! m  B8 F% b6 Y4 b2 h- k7 jtvb now,tvbnow,bttvb其他討論區我無試過有人咁樣加分比我,我只係個普通會員間中留言,
! v. w4 z- \% l一般有人回先會接住講落去,係長氣d,因為我次次都儲埋打一大堆字...3 j! @$ q/ T- O$ j
既然宜家我發覺我呢個戶口有咁多個零時,總分數幾多我都唔識數...: V+ r% E1 p  H; x* R2 C
豪d啦,下次派十萬分.....答唔中放個屁都送十萬~~
3 C! |, G, @* q+ x公仔箱論壇真係似獎門人首歌咁,數百萬當係碎銀....
放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來tvb now,tvbnow,bttvb$ u8 A8 d. ]" }" |
CC517 發表於 2015-1-11 11:51 AM
! v9 D8 l1 d2 V

! ~5 X9 I: |3 q  |' r2 i& Rwww2.tvboxnow.com
$ C- |6 }; {% w+ X4 C6 Etvb now,tvbnow,bttvb最先參加佢地遊戲有分送時,我欏部份去呢區個賭波遊戲度玩,
) |1 T6 m3 Q3 ~$ o公仔箱論壇贏咗幾場,好似又加咗十幾廿萬分,其實幾好玩喎,估中比數有分,
$ [& b+ d' [- W" ^! Y7 i! `tvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.tvboxnow.com/z_gamelist.php公仔箱論壇; K" Y- o6 v* e8 E2 J* `+ S

. D3 g* X% P/ Z# k; V3 G( C* y公仔箱論壇果陣有六位數字分數己經好開心,宜家過億"??
6 j# F3 [' e" Ztvb now,tvbnow,bttvb我覺得一出世做有錢人的人未必開心,係靠自己越搵越多先會開心,,,
; K7 f4 `, e0 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為有太多的錢,會對洗錢無晒概念,郁吓一百幾廿萬輕易買到的話,
$ C! `0 M" [& M5 E* D6 x5 ]tvb now,tvbnow,bttvb再無苦思尋求想辦法得到的樂趣了。
我想參與,但我還沒有看這部劇
我想參與,但我還沒有看這部劇. b% K! p. _6 K6 K2 q+ z
Pedestrian_A 發表於 2015-1-11 04:30 PM
公仔箱論壇5 \' i8 C9 g$ K. n5 A

i# ?0 r5 {# J1 a; |3 S得,一句有誠意的回覆,有分加,...
! n5 s+ \+ P/ qwww2.tvboxnow.com等你睇咗再補返未遲。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ W  Z5 w9 V+ Z9 l
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大鑊,我在這裡騙財...
  o- M3 n. R! dwww2.tvboxnow.comThank you $$