返回列表 回復 發帖
www2.tvboxnow.com5 V, Z( V7 E7 V
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
% P7 f- c& g1 p, N2 C不過我唔係嫌美儀老啊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 _2 b! k% r% T' R7 k& S
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
" C$ b3 S* d" B; ^" `+ j+ y& r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% n4 r3 g! c7 W- T0 g0 B
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb$ o) d( P8 }+ m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb+ [3 u" \2 ?5 V3 z
www2.tvboxnow.com9 V1 f! h! E& D5 K7 T0 I% s1 a
www2.tvboxnow.com: O, O8 g; w0 l, S

0 t( ~$ w+ h7 v. d5 A不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲+ P2 i, Z  o) A
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
www2.tvboxnow.com4 W: [% Y5 @0 |, m6 T1 O2 Q$ M
唔.....www2.tvboxnow.com' s( f4 b! a4 \# h7 |' {% B$ }
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
# ~3 Z# \5 ?' O& O* l) _$ U+ l. d% f- Ttvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com9 m% G5 y+ M2 r  Z3 i
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?) j5 i' K3 }5 H& I5 I6 T
" s5 A) ^2 L* N- c- B! D& pleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
) W5 r4 P- M: c! Q/ b* nwww2.tvboxnow.com
! Y# M- U* q1 y* t# C1 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
) ~9 [' A8 S! ^1 W! [唔.....公仔箱論壇" ~, K6 \* B2 ~, n0 R
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
/ R9 V. }& |6 E公仔箱論壇2939556TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( U$ M- F/ ^$ T9 A; g* ~1 V
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...公仔箱論壇8 ]% H" @' `! d5 l0 H: F
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
0 ~* R5 R+ t! U5 z) G+ ?2 `

" v! T' J0 _: mtvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
5 _% d7 }! @& R( E" J* I2 }公仔箱論壇
: \% w+ c( Z( r! B哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢www2.tvboxnow.com: ^0 J8 N3 B0 x8 m1 h
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
. w' P- M; R, P" x5 \. W8 U

z9 \! t2 J: ]8 r公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
3 {* |& O- c9 M) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 t7 [! E; r$ I, J2 D
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
4 R* Y* L. f% r3 R5 b% k# Dwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
www2.tvboxnow.com2 t/ T; d! Z/ i9 o9 @

7 p$ b3 z+ G  t: b8 pwww2.tvboxnow.com有大佬撑住咁就冇有怕:
  n$ U- R8 K/ T釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。公仔箱論壇/ e) `8 h2 Q; c' d
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

/ U5 ?1 p& @- E$ B" g. r
- A, i& w, y& S; D& A& j/ E/ vtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇* n# b1 M% l7 t# N/ t$ u
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
www2.tvboxnow.com; H5 k' r; Z; f0 m* f6 j. \$ S
tvb now,tvbnow,bttvb& _( @' n; C# }! t. t
有大佬撑住咁就冇有怕:
$ ?* S  n$ r& D& PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。公仔箱論壇, p7 h) o" d& @7 {& e
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...5 m; R+ u6 h) j) }+ D* ^, Q
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
$ H2 U. i7 n( m: s; c* L
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
  X8 O# C7 l1 R2 u0 g& F" A/ K
" O! W2 r8 F: J1 {) ]tvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
# j; Q1 z/ t8 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
, Y0 x3 a* }& g
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎www2.tvboxnow.com' a1 z/ l5 A- ?5 u6 j
; I6 a5 j% V) D& ]7 k

; I2 o  |6 v% q1 N/ Y哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢tvb now,tvbnow,bttvb9 ?1 f/ }/ x2 p5 {
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
9 v, ]- x5 L0 J0 l9 D' rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我預設嗰個反而唔係呀..
1 b8 e/ ^* x7 z1 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb  p( c+ c$ F% t8 i" N
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
, A, |+ b; n5 O, b: T, f2 R6 H' [公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
# X  H3 Q+ x+ Q* B; T/ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
! F1 c6 [) Q$ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ Z. w8 u% J- n公仔箱論壇補充茅山聖物紅肚兜
! ]* o+ \1 q4 Z  P5 o
* r; ]2 d9 u, X& ^tvb now,tvbnow,bttvb
2940533TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?+ N) d" e1 [% m) E4 d& a# R

( H8 D8 ^1 f4 q* [www2.tvboxnow.com6 R( s  L, A( y- Q: c% z$ [1 x3 _
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
8 z9 q% w; x) m! Q, b. V% B金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ?5 @7 _. i( d
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
/ y) m) v7 Z% Q! t公仔箱論壇記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
公仔箱論壇' z7 ^$ |$ R8 _: V& h( H
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
7 `4 K% @& G9 k  p' \" F( Q9 k: ^/ [+ S  }記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
2 e7 H5 D, \1 L. u8 j9 Etvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
+ C$ j! H) w, T* _. [& S8 |9 gwww2.tvboxnow.com5 X$ ]: B) t6 c# O
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
1 ]& p) @/ t1 k- {* x- t4 s6 B  D2 r# \www2.tvboxnow.com
/ `  E% {1 A* F. V: ?- J釘姐的背面tvb now,tvbnow,bttvb4 h$ K% K# q. ?# |- H* O