返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
( n# K) d3 Y0 x: A4 t0 {Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
1 n9 [* u" N* e$ t3 n5 |2 g+ N
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
& s! H7 [/ {+ Q' G公仔箱論壇
0 l/ {% ^8 e2 Qwww2.tvboxnow.com咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟tvb now,tvbnow,bttvb/ c& ]. o1 Y- u9 M& d& F
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
1 y( H/ Z! c6 [% J" ~
我相信都係囉...
; J! S3 _) a0 c" L) V4 V. F/ f4 J
( z- {$ H% M5 E& V1 W
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?& s' k3 a4 A  n/ J
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
, f" M* |- q4 |9 x* w. U" q8 c3 Y
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。tvb now,tvbnow,bttvb7 A+ g6 U  O6 i$ h2 ^6 P
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
6 a# ^2 b$ O+ y* g3 X/ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Anyway,各位會員總之小心啲啦.....公仔箱論壇6 a5 S; j& l) v, J% l8 l9 I6 r
tvb now,tvbnow,bttvb* E, s4 k2 y% ]' n" D. n# N
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
2 S; M" Z& }4 \- ^leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.8 I& V+ _0 j5 z
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
www2.tvboxnow.com& M( t  I2 z5 H/ w# m) J
$ ]: R2 c- e6 z; O4 L; V
兩個臥底嘅BB會點架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, r# ], I3 g: M, `$ P
我知我知我知.......不過真係講唔出口。公仔箱論壇& M, G6 ~& }7 J* |2 R. J" w5 ~
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
3 k3 {. ~1 A- j! H6 N" Mtvb now,tvbnow,bttvb: H9 g" b* X8 Y% _
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
公仔箱論壇9 \9 H0 Z- e% O; Z
www2.tvboxnow.com5 [: _! Y, L) G% l  E$ c# [
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 h. |, J" d( X4 Q
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...tvb now,tvbnow,bttvb; P& H7 F/ L8 j$ `# |3 \- D
mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
& j6 r' A+ J/ c, `9 c; h- Z
% O8 o& i' l. }2 J$ j0 {1 ^公仔箱論壇我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
* s1 }5 N# O2 A, m& e公仔箱論壇  r. v* f1 p$ g7 P8 Q4 _; Y7 G
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
; x, O- U; W1 n# t' Cwww2.tvboxnow.com
, w* _  a$ [8 `/ m; Ewww2.tvboxnow.com兩個臥底嘅BB會點架??
& T8 q1 _, \7 r- [5 D% hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 |! c& B, `/ t; O5 [+ M& Q" {
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" \6 h4 W/ q4 Z* n
  {5 W/ C1 i( e) v/ b( g
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...1 e+ o5 K' _. [  f! o
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
' O- M" j  E. E6 @4 ]! g6 k細佬,你真係越爆越多嘢。5 h( S! u3 q) d
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
0 Y( m: G; i7 x) _4 x8 r# Cwww2.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
* V) B1 [5 {* z. n4 b
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
4 t! w2 k0 V; R! {公仔箱論壇又直接講劇情會好悶.....
  O# O5 Q' a4 V3 }: D3 z" \  lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。面對危險機會太高, 死亡機會也高...! f. [8 y4 Y# E
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
' d) a7 e; M, t3 @- ^8 \$ H0 y; z公仔箱論壇) w9 n- W- l3 }% L
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
5 k* k! p9 p! p; P- y' o細佬,你真係越爆越多嘢。
. k" N0 s& y1 e/ I, H! lwww2.tvboxnow.com小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
' y. g- C5 F5 o4 @9 V# O$ o+ i( X/ r公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
& e, B0 ~# y, J9 g1 i% x
0 m* O9 w) A4 c" Awww2.tvboxnow.com巧驚... 唔會嘅
7 U8 o. {. _" D9 p. Y公仔箱論壇
! z+ g+ ^! i- \( h0 n. E: l# ntvb now,tvbnow,bttvbUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% K7 h8 g0 u+ x& n# R  ]0 Y
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
7 _' y# R1 e  f) |5 x; _www2.tvboxnow.com
6 }1 B' O5 Y  [1 U% _+ R公仔箱論壇UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: O  C) I: J) H$ }8 _3 s
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
9 x- C, a1 L4 J入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
" c' \$ i( {' U% g公仔箱論壇
2 F/ D2 z# Y4 L) ZUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
4 T8 _/ o" A2 u* u2 ?( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
- |  B, b6 l% o( x  s
恭喜細佬估中最後兩位UC。