返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。
+ v4 ?) q) u  J/ N- C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
' D  u1 G, Z, N0 Y% K" H  s( Z
細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T3 Q4 D: p+ _3 E5 `# K; u
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
6 O5 g  P% i' L5 r& G

7 N  h. e, l' y  iwww2.tvboxnow.comlam lam 多謝晒
8 y7 V6 ]8 e% n6 q公仔箱論壇3 E! h% u; G5 C% q. R
但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
  E: E) ]8 W1 E! {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。
* J; i# u  ~9 U# Y6 d公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- P. d% ]* s/ o, h3 E, [
Thank you!
! K$ o# p( ]! Q" [+ F
杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。
! Z8 z% g' ?5 A/ T8 rtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
. r/ l* R0 p7 R0 w* h( \多謝樓主Lee sir
& Z0 k: ]# S& y' N
; @% Q- i: ~/ k# v, Ilam lam 多謝晒
# u  m+ D! i7 h- S5 s( ~- |tvb now,tvbnow,bttvb* F9 b2 p. h( n' w( z
但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
  b5 ^$ G. |+ ~3 [- z6 b大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
- ]$ v+ c3 ?( G" ]2 Y- s唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...www2.tvboxnow.com. q& c( i6 ~5 t7 A1 N, P
mnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
: O  s8 ~  S6 A& I

1 ^& Q- C, c, ]* V- W  F1 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
" g1 ?0 |8 f' ~7 ^) K& [公仔箱論壇7 A+ n5 V+ K: s4 P! N
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
9 O, ^- e8 u% Y$ x) @公仔箱論壇
. G3 s2 v( [: _% a/ i" Xwww2.tvboxnow.com話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 www2.tvboxnow.com/ a! c# K& z* W/ {* H, ^4 L

7 M- }( C2 b" [咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
8 j2 c3 X' `2 c  L. @. g大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
0 f6 r/ y/ q! @8 V3 M- b
大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:34 PM 編輯 www2.tvboxnow.com/ {9 @8 i2 T* E! i: r

: @5 X+ |) A. S( J1 _* btvb now,tvbnow,bttvb
) m# z6 ]8 N+ P5 n5 U. q, Q
  l/ g0 B4 @2 }; n( X8 V公仔箱論壇話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 tvb now,tvbnow,bttvb8 v1 m) E& \2 e* F9 a3 P
( `+ S. F1 g9 m' o( O5 e
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?. L" h7 @$ @# \" a* _; `# @% c
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; b9 S. {% x* g
哈哈,冇得出番嚟架啦。
% p3 i$ n  g2 Z. z$ t' v+ p5 UBTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無...
. H0 T9 d5 w# |& N; Z" Swww2.tvboxnow.com繼宗有吊帶... 繼祖無
0 o* B/ }& X% X5 R1 U) c8 E公仔箱論壇
9 k% G& _' G7 g8 w7 h  s4 L8 V# I
繼祖有著背心.. 繼宗無... tvb now,tvbnow,bttvb* }4 N2 ~1 k  B7 C
繼宗有吊帶... 繼祖無
* m! y6 l& }) C: E# p大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
- Z' }( o7 {, b0 E; J1 J4 y細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。
& o/ k1 @+ n' D0 W; G: nwww2.tvboxnow.com繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
公仔箱論壇" l+ T2 k& \8 Y- {  y
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
7 a# X5 N0 m! ?7 r公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
' \, B1 f0 W: V( u/ itvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com+ z2 ]  O0 B& s$ H& i2 F
多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。
- |) q8 G1 N* \7 M, X& w$ d公仔箱論壇繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。公仔箱論壇  [5 Y* n, f, p' z: [, }+ U
ccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 l; m8 d2 t0 d
啱啱啱,請收獎金吖。