返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
! U% p3 u3 C! wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
www2.tvboxnow.com6 M. G, f. Z# M) n
實用d?即係手機相機個d都ok?
3# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb1 q1 q/ W6 E8 }2 o9 A- W, T
公仔箱論壇2 x$ {# b$ W7 k# x, w
都岩架, 如果有人送比我既話XD
; E4 G5 n7 D9 s; Q0 w2 E$ U我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
3# 冬甩dont甩
5 }. ?' f4 `  v, Y& t$ h公仔箱論壇7 [! p* |3 G9 C) E! l& G
都岩架, 如果有人送比我既話XDwww2.tvboxnow.com8 `$ N- l6 X/ n! r1 L- a; q2 V
我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ~, h' O& \' J- A: b; h8 w) f
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; Z2 ?7 d) _" M
我諗住送俾我gf1 d+ D( ^7 P* b" \* B
rhyme易唔易用?
rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
( ?+ I: ]0 u7 P1 K4 w2 d9 i我諗住送俾我gf
9 d8 I+ k- @: z/ D  xrhyme易唔易用?
/ O1 }3 u7 ~9 ]2 @, A" z. Lwww2.tvboxnow.com冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
- e& x& c4 c4 ~' ]我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意7 l5 b" _2 v  T/ C, H! P6 g
但呢部會唔會好大部?
7 y$ b, d: e" E0 R# N5 u
+ W7 _  L. U0 G3 A% ~& Z: ^tvb now,tvbnow,bttvb 8# 冬甩dont甩 公仔箱論壇7 V4 C- C4 V! \3 }; s0 r
公仔箱論壇/ Q+ g& R; a* S% }1 Q! |% a2 B4 L
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既
# f7 a) l, C. q9 t2 Twww2.tvboxnow.com公仔箱論壇& ]4 `" i7 _" o# h
so, 你諗住買rhyme?
8# 冬甩dont甩 1 S. l) u# ~+ {3 S) s

% Q0 i7 ]* F# P# sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既www2.tvboxnow.com) N9 T5 ^4 \, a: m

3 J+ \0 x0 n( b4 ?$ L. y1 h公仔箱論壇so, 你諗住買rhyme?5 {0 R# A' x) j2 h5 K# }
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
" j: J" I* Z0 U( @. p8 d$ {www2.tvboxnow.com應該會買啦~都幾岩佢
10# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb# [& J: N2 ^1 C) D% ?
公仔箱論壇* ?: k- J+ _" y8 ~2 ~% z/ H- A
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有
- Y4 F' v, [+ @. @) \4 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦