返回列表 回復 發帖

可喜可賀!!!!

大家仲記得qqbubu & 潘朵拉嗎??呢兩個人系tvb認識到出黎見面就一見鍾情
經常私地下聯絡,陰d陰d就拖手仔。。。。。
今年系2010年,佢地終於系2010.10.20已經註冊結婚咯
真系替佢地開心,有情人終成眷屬,雙方都已經搵到~~真愛~~
晴晴在此祝福呢對新人~新婚愉快、百年好合、恩恩愛愛、早生貴子~~~
恭喜!!恭喜!!

評分次數

• cammy8080

• ckhooi74

• blueocean

不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
恭喜!!恭喜!!  值得有傾有講吹水區普天同庆

一于叫辉哥搞大佢
建仔,不如你都贊助d獎金吖。。。
建仔,不如你都贊助d獎金吖。。。
真爱难求 發表於 2010-10-22 12:22 AM
无问题,大家开心就得
无问题,大家开心就得
cck_my 發表於 2010-10-22 12:33 AM
咁你贊助幾多先?!系咪輝哥俾幾多你就俾幾多啊。。。。
真爱难求 發表於 2010-10-22 12:41 AM
睇下点
恭喜!!恭喜!!
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
TVB 做 cupid
Congratulations.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
恭喜qq,贺喜qq。。
http://bq.caihong.com/yct/yct%20(9).gif恭喜!!恭喜!!  值得有傾有講吹水區普天同庆http://bq.caihong.com/yct/yct%20(82).gif

一于叫辉哥搞大佢
cck_my 發表於 2010-10-22 12:19 AM
不过当事人唔出现,好像很难搞嚄。。
真爱难求 發表於 2010-10-22 12:41 AM
我出钱,你出力。。
不过当事人唔出现,好像很难搞嚄。。
ckhooi74 發表於 2010-10-22 08:59 AM
揾人刮对新人返黎
我已經留言俾佢地喇
哦..这个已经是早就唔是秘密的秘密咯哦。闪。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
你知啫,仲有好多人唔知嘛。。。。。。