返回列表 回復 發帖
一陣十二點收完息我都抽下
HIDE 發表於 2011-4-8 10:19 PM
你真係一個仙都唔蝕俾論壇
慳嚟買餸咩
崩潰*根據指引技術性灌水
要借$$嗎
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
已選号碼  5
Lucifеr         2 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
你真係一個仙都唔蝕俾論壇
慳嚟買餸咩
Lucifеr 發表於 2011-4-8 22:37
有時啲 tvb$ 對我好有用,以備不時之需
Lucifеr         2 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
kingworld 發表於 2011-4-8 10:51 PM
5:金額x2三獎

kingworld         1 秒前         TVB 2000000 元                 積分轉出

d有$人出晒嚟玩
我揀一號

Lucifеr 9 秒前 TVB 1000000 元  積分轉出
我揀一號

Lucifеr 9 秒前 TVB 1000000 元  積分轉出
HIDE 發表於 2011-4-9 12:02 AM
1:退回五十萬

運氣麻麻

HIDE         1 秒前         TVB 500000 元                 積分轉出
愈遲玩果個愈著數
愈遲玩果個愈著數
HIDE 發表於 2011-4-9 12:58 AM
未必架
好似chowold2已經攞左大獎
有時d嘢都睇運
我要9号
Lucifеr 2 秒前 TVB 1000000 元  積分轉出
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
我要9号
Lucifеr 2 秒前 TVB 1000000 元  積分轉出
civicboy1969 發表於 2011-4-9 01:04 AM
9:沒收參加費
没阴公咯
遇到老千
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
遇到老千
高层做嘢禁.....
未必架
好似chowold2已經攞左大獎
有時d嘢都睇運
Lucifеr 發表於 2011-4-9 01:02
我見到 x10 比人拎左,我都只係想中 x5,早知再等下先啦,等唔到都無壞