返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-11 11:46 PM 發表

系囖。。我都月月清喇。。他重有钱放。。唔得。。我要做他世界。。
你想点呀......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 11:48 PM 發表

你想点呀......
他想。。。

原帖由 wk.hoo 於 2008-3-11 11:29 PM 發表

哈。。哈。。我看你都有三个老婆本囖。。
那你有几个啊
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 11:55 PM 發表

那你有几个啊
要等他睡醒才知道噢。。。

他闪去:sleeps: :sleeps: 了。。。

回復 #289 walala 的帖子

哦....我这边线很慢勒:onion03: ......................
我还是去睡先...明天再聊啦~~:sleeps:
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 12:03 AM 發表
我还是去睡先...明天再聊啦~~:sleeps:
:014: 那晚安。。。。:sleeps: :sleeps:

经过
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-3-12 12:18 AM 發表
经过
欢迎欢迎。。。。

................:onion05: 三更半夜走进来
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 04:18 AM 發表
................:onion05: 三更半夜走进来
toyo兄,三更半夜入来想偷鱼
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 03:58 PM 發表

你20岁,2岁开始做工到现在...~
好可怜....
哈哈!2岁就做工很恐怖哦
原帖由 walala 於 2008-3-11 11:50 PM 發表

他想。。。
啦啦兄。。咁我地几时郁手啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 11:55 PM 發表

那你有几个啊
唉。。看你要几多咯。。如果,你要求唔高的话。。

我可以娶你架喇。。。
原帖由 walala 於 2008-3-11 11:58 PM 發表

要等他睡醒才知道噢。。。

他闪去:sleeps: :sleeps: 了。。。
呵。。呵。。我看到左喇。。。。