返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:59 PM 發表

可是我是女生啊。。。。没办法谁叫我爱他比他爱我深咯。。。
不過我始终覺得男人會介意啲
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:00 PM 發表

我都係啊.....
...點解我為你付出咁多到最後你都要離開我...
哈哈。。因为我们比较爱他们啊。。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 06:02 PM 發表

不過我始终覺得男人會介意啲
都不知啊。。每次找他,他爱理不理。。。到我要放弃了他又现身哦。。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 11:56 AM 發表

簡直是心力交瘁了~~~男人最怕戴綠帽
男人最怕戴綠帽..
有D人戴一次, 分手後心軟...再吃回頭草...再俾人hurt多次添...
...中意一個人就係咁...果條友真係笨啦...&果條友...就係我. ...
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:03 PM 發表

..................那麼每一段都是這樣子 我要檢討了...............................不愛那麼多
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 11:58 AM 發表

我同你不謀而合啊!~~~我諗以後一定會同你好啱倾
你都係同我一樣啊...
jealous king.............
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:04 PM 發表

都不知啊。。每次找他,他爱理不理。。。到我要放弃了他又现身哦。。。
如果我溝到啲咁嘅女就好啦
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:05 PM 發表

男人最怕戴綠帽..
有D人戴一次, 分手後心軟...再吃回頭草...再俾人hurt多次添...
...中意一個人就係咁...果條友真係笨啦...&果條友...就係我. ... ...
哈哈。。你的情形发生在我身上啊。。。只是我是女的罢了。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:05 PM 發表

男人最怕戴綠帽..
...中意一個人就係咁...果條友真係笨啦...&果條友...就係我. ... ...
你就慘啲,我戴完就掉,不過又成日戴
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:00 PM 發表

你不是法國人嗎?
住法國唔代表餐餐都要吃法國菜架
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 06:07 PM 發表

如果我溝到啲咁嘅女就好啦
哈哈。。如果我的男朋友像你们这样就好咯。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:06 PM 發表

你都係同我一樣啊...
jealous king.............
點解??????我英文麻麻.............
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:09 PM 發表

住法國唔代表餐餐都要吃法國菜架
你是中國的留學生來啊
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 12:03 PM 發表

愛情啊............................
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:09 PM 發表

哈哈。。如果我的男朋友像你们这样就好咯。。。
像我不好,是個悶蛋,又不是好情人