返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 12:04 PM 發表

都不知啊。。每次找他,他爱理不理。。。到我要放弃了他又现身哦。。。
唔好so佢啊
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:07 PM 發表

如果我溝到啲咁嘅女就好啦
我都係啊...
perfect girl........
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:13 PM 發表

唔好so佢啊
哈哈。。所以最后想开了就放弃咯。。。
可是我还是不开心很久啊。。。。心痛啊。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:14 PM 發表

我都係啊...
perfect girl........
哈哈。。不要说的这样。。
因为我们都没真正相处过。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 12:08 PM 發表

哈哈。。你的情形发生在我身上啊。。。只是我是女的罢了。。。
e+再諗返...覺得自己好笨啊! 為左佢呢D咁花心既女仔傷心左1年
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:09 PM 發表

你就慘啲,我戴完就掉,不過又成日戴
你都好慘啊....
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:17 PM 發表

e+再諗返...覺得自己好笨啊! 為左佢呢D咁花心既女仔傷心左1年
花的心,藏在心里。。。。。
好啦。。。阿三,ricky 仔。。。。伤心的小女生要去吃饭咯。。。回来再和你们谈咯。。。要等我哦。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:14 PM 發表

哈哈。。所以最后想开了就放弃咯。。。
可是我还是不开心很久啊。。。。心痛啊。。。
忘记你做不到,不去天涯海角,在我身边就好
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:19 PM 發表

你都好慘啊....
多麼蠢的蠢豬,個個也來挪渝.............................
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 12:09 PM 發表

哈哈。。如果我的男朋友像你们这样就好咯。。。
似我唔好啊過份關心...過份吃醋
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:11 PM 發表

你是中國的留學生來啊
我係法國出世架
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:20 PM 發表
好啦。。。阿三,ricky 仔。。。。伤心的小女生要去吃饭咯。。。回来再和你们谈咯。。。要等我哦。。。
88 la藍雲,第一次聊那麼久便要你傷心
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:10 PM 發表

點解??????我英文麻麻.............
jealous king = 醋王
原帖由 qqbubu 於 2008-9-29 06:21 PM 發表

忘记你做不到,不去天涯海角,在我身边就好
可是承諾不可靠~~~~~~