返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-29 12:30 PM 發表
帮你安好个门啦..
婆婆姐姐唔好玩刀...
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:33 PM 發表

睇黎我地會係好兄弟啊...
好有呢個可能,我哋係好豬兄弟!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:33 PM 發表

豬完再豬!~~~沒完沒了啊
豬咁蠢...
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 06:34 PM 發表

讲女丫!我讲一个更劲的。。。你们等我,我慢慢写
wow wowo woowowow 等睇嘢~~~

回應 iwry@iwjy 第 364 篇文章

u guys are talking about girls ma  
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:34 PM 發表

咁你咪係中國人囉
i'm fbc..french born chinese
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 12:34 PM 發表

讲女丫!我讲一个更劲的。。。你们等我,我慢慢写
quick quick la
原帖由 Geai 於 2008-9-29 06:39 PM 發表
u guys are talking about girls ma  
我無長老你咁靚仔嘛............................................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:36 PM 發表

好有呢個可能,我哋係好豬兄弟!
piggy brothers
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 06:37 PM 發表

wow wowo woowowow 等睇嘢~~~
你好啊。。要称呼你啊??
原帖由 Geai 於 2008-9-29 12:39 PM 發表
want to join us ?
我中学两个朋友,同班同学(一男(18岁)一女(19岁))在学校拍拖。。。

在中五时,女的就有两个月了(年未时 2006),他们为了瞒家人,跑去KL的姐姐家生小孩。。。

生了小孩后,女的抛弃男的,丢baby给男的。。。

而却,生了不久和分手不久,女的就有男友了。。。

搞到朋友(男)现在很惨!什麽人生多要没有了。。。

而却我是上个月才知道的
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:42 PM 發表

我無長老你咁靚仔嘛............................................
佢又靚仔又有米...
我地呢D.........行埋一邊啦
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:39 PM 發表

i'm fbc..french born chinese
咁我係hkboc,不過唔係中銀!(hong kong born oringal chinese)
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 12:43 PM 發表
我中学两个朋友,同班同学(一男(18岁)一女(19岁))在学校拍拖。。。

在中五时,女的就有两个月了(年未时 2006),他们为了瞒家人,跑去KL的姐姐家生小孩。。。

生了小孩后,女的抛弃男的,丢baby给男的。。。

而却,生了不久和分手不久,女 ...
OMG.....條女好狼啊