返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 06:42 PM 發表

你好啊。。要称呼你啊??
小弟叫做Ricky呀,未請教??????
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:44 PM 發表

咁我係hkboc,不過唔係中銀!(hong kong born oringal chinese)
hkboc! 勁啊
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 12:46 PM 發表

佢叫衰豬
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 06:43 PM 發表
我中学两个朋友,同班同学(一男(18岁)一女(19岁))在学校拍拖。。。

在中五时,女的就有两个月了(年未时 2006),他们为了瞒家人,跑去KL的姐姐家生小孩。。。

生了小孩后,女的抛弃男的,丢baby给男的。。。

而却,生了不久和分手不久,女 ...
好慘啊~~~ 他現在還是20歲人?
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:46 PM 發表

OMG.....條女好狼啊
他们不再医院生,在家生 。。。好像拍戏这样
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:44 PM 發表

佢又靚仔又有米...
我地呢D.........行埋一邊啦
我老早摺埋滾開了
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:47 PM 發表

hkboc! 勁啊
得閒用呢個身分去攞錢sin至勁
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 06:48 PM 發表

好慘啊~~~ 他現在還是20歲人?
女的之前就跟别人发生过关系了。。。
男的现在19,女的20。。。女的告诉朋友,叫他们不要跟我讲。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:48 PM 發表

佢叫衰豬
咁我哋咪係一族囉
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 12:49 PM 發表

拍戲都冇佢咁狼啊
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 06:49 PM 發表

好恐佈呀 血淋淋~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 06:46 PM 發表

哈哈哈。。你好。。ricky。。
我系肥猪啊。。
你可以同水仔一样叫我衰猪、、、
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 06:52 PM 發表

咁我哋咪係一族囉
哦。。。你都是猪??
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 06:53 PM 發表

哈哈哈。。你好。。ricky。。
我系肥猪啊。。
你可以同水仔一样叫我衰猪、、、
雖然肥豬cute D,不過衰豬親切好多呀~~~衰豬
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:52 PM 發表

拍戲都冇佢咁狼啊
如果你们是男的朋友,你觉得更惨,那天他用MSN call我,跟我讲了几个小时,一直讲他很惨