返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-12 11:02 PM 發表

哈。。哈。。你都系唔好做和尚喇。。

是综艺节目喇。。
吴宗线既???
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 11:19 PM 發表

吴宗线既???
唔是喎。。是国光帮帮忙。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-12 11:22 PM 發表

唔是喎。。是国光帮帮忙。。:014:
呢只都唔错wor~几搞笑下
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 11:24 PM 發表

呢只都唔错wor~几搞笑下
是啊。。之前有一个叫。。女人说了算的重搞笑啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-12 11:28 PM 發表

是啊。。之前有一个叫。。女人说了算的重搞笑啊。。
系咩~呢只我末睇过,等我温下先.:onion05:
入谷温人
哗~!!拉垃仔!!!整11点半了,还不上来呀~!!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 09:25 PM 發表

睇路呀~好兄弟~~
我来了。。。

原帖由 toyo88 於 2008-3-12 11:36 PM 發表
哗~!!拉垃仔!!!整11点半了,还不上来呀~!!!
:014: 出现了。。。。。:onion14:

原帖由 walala 於 2008-3-13 12:40 AM 發表

:014: 出现了。。。。。:onion14:
等你等到
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 12:42 AM 發表

等你等到
幸好不是等我等到:onion10: 了。。。。

废皇叻。。。:onion05: 去了哪里

原帖由 walala 於 2008-3-13 12:46 AM 發表
废皇叻。。。:onion05: 去了哪里
他失踪了......:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 12:48 AM 發表

他失踪了......:019:
他不是11点多就去:sleeps: :sleeps: 了吗。。。?

原帖由 walala 於 2008-3-13 12:50 AM 發表

他不是11点多就去:sleeps: :sleeps: 了吗。。。?
如果不是去:sleeps: 的话,就是去:onion10: :onion10: 了........
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 12:53 AM 發表

如果不是去:sleeps: 的话,就是去:onion10: :onion10: 了........
他也去了:onion10: :onion10: 。。。