返回列表 回復 發帖
hha....finally can c kian lee here lah
原帖由 假書僮 於 2007-11-12 05:17 PM 發表

我要丘比特愛情箭呀,幫我射向靚姐 ,唔該月月。
射你个屎忽啊------------
月※月 ,我遲d, 呢個星期5 或6 將有 家庭memberrs only games 玩 獎品 2 百萬 tvb$$$
原帖由 vwwo 於 2007-11-12 05:50 PM 發表

wah.....so rude...
our family is ......爱:爱情,友情,亲情。。。诚:诚实,诚信,诚心,诚意。。。 希望这世界里都充满爱与诚!!!
dun always 射你个屎忽啊..!!!
kian lee is back....where is leny leh...
few day din on9..miss him so much:019:
原帖由 wlt1110 於 2007-11-12 05:56 PM 發表

wah.....so rude...
our family is ......爱:爱情,友情,亲情。。。诚:诚实,诚信,诚心,诚意。。。 希望这世界里都充满爱与诚!!!
dun always 射你个屎忽啊..!!! ...
连你都帮手虾我.........................
原帖由 假書僮 於 2007-11-12 05:17 PM 發表

靚姐話射你屎忽喎
原帖由 vwwo 於 2007-11-12 06:02 PM 發表

连你都帮手虾我.........................
dun angry lah...treat u eat pork chop pan mee...!!!!
yang..nesta...felix..pay bill!!!!
原帖由 felixng2007 於 2007-11-12 05:56 PM 發表
月※月 ,我遲d, 呢個星期5 或6 將有 家庭memberrs only games 玩 獎品 2 百萬 tvb$$$
好啊
十分期待丫

嘻嘻 射到你屎忽都有愛喇
不如射猪先生个屎忽啦.....
返龟先...等下见
原帖由 wlt1110 於 2007-11-12 06:13 PM 發表
返龟先...等下见
886 下次再見也
原帖由 vwwo 於 2007-11-12 05:50 PM 發表

女仔唔好咁粗俗la
哈哈。。。刚刚那么热闹。。。

按此加入爱与诚王国