返回列表 回復 發帖
....my husband...又失咗蹤....

回應 wongjj 第 454 篇文章

haha....so how..???

have wait lo...
原帖由 maui 於 2/8/2008 11:04 發表
haha....so how..???

have wait lo...
......我出去找找.....
有人要娶我嗎??
原帖由 3va 於 2/8/2008 11:18 發表
有人要娶我嗎??
你不是男的嗎?~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 11:03 AM 發表
....my husband...又失咗蹤....
我幫你搵追中狗捉他番黎, 唔洗驚, 佢唔會作返ga!
hi hi~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
唔見咗隻鴨嘴獸!!?
我都準備左d中國結婚必備傳統菜, 相信今晚的賓客盡奮!
我返嚟嘞.....玩得開心嘛.....各位靚女好呀

各位靚仔你哋都好
我係小惡霸!!!!!!!!
原帖由 manyiu 於 2008-8-2 11:27 AM 發表
我都準備左d中國結婚必備傳統菜, 相信今晚的賓客盡奮!
期待着~~
原帖由 3va 於 2008-8-2 11:18 發表
有人要娶我嗎??
比個樣睇下先吖....冇樣睇点聚呀
我係小惡霸!!!!!!!!
原帖由 manyiu 於 2008-8-2 11:24 AM 發表

雯雯, 快D換套飲衫啦~
原帖由 manyiu 於 2/8/2008 11:24 發表

thank you ar.....
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 10:58 AM 發表

當然有啦~~今晚有好多人任你揀~~~

有個叫IMO的不錯, 養咗隻長毛狗好CUTE~~

頭先見佢換好衫...應該差不多到~~
今晚有邊D好男仔, 拍得住CK 咁有型, 記得介紹俾我地姊妹們呀!