返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:19 AM 發表
...我入黎踏踩先...

大家好..
好好。。刚起床。。。
要去停饭卡。。刚充值了,但是丢了。。

回應 rockyguo 第 469 篇文章

what is the 停饭卡? Lunch Card ?
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
朝早去停饭卡....

掉左咪无饭开.....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 rockyguo 於 2008-9-25 09:19 AM 發表
肯定是love妈妈啦。。。。

看你头像,就知道小鸡鸡是会跟住出世第一眼看见的动物的
wow, 聰明的龍
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:19 AM 發表
...我入黎踏踩先...

大家好..
hi hi~你好呀~
原帖由 rockyguo 於 2008-9-25 09:20 AM 發表
好好。。刚起床。。。
要去停饭卡。。刚充值了,但是丢了。。
停饭卡? 什麼東西?
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:22 AM 發表

what is the 停饭卡? Lunch Card ?
probably somekind of prepaid meal card
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:22 AM 發表
朝早去停饭卡....
掉左咪无饭开.....
吃即食麵~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-25 09:25 AM 發表

hi hi~你好呀~
早知廣東甘多人...搞個廣東幫先得....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-25 09:30 AM 發表

吃即食麵~
好易食肥咖....
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:31 AM 發表
好以得我幾個吒~
...有無甘少啊???
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:31 AM 發表
好易食肥咖....
唔食其他零食一星期!!
原帖由 无印良品 於 2008-9-24 08:31 PM 發表

Good Idea..
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
....寧願食其他都唔令公仔面啊....

出前一丁.....牛肉面....出前一丁.....牛肉面....

咦...我碗面呢???   

媽咪....電視食左我碗面啊.....