返回列表 回復 發帖
原帖由 IMO 於 2/8/2008 11:27 發表
我返嚟嘞.....玩得開心嘛.....各位靚女好呀

各位靚仔你哋都好
唔見咗個主角.....

haha...very hungry jor..!!
原帖由 manyiu 於 2008-8-2 11:30 發表

今晚有邊D好男仔, 拍得住CK 咁有型, 記得介紹俾我地姊妹們呀!
MANYIU小姐:

妳好.....我叫IMO........可以做個朋友仔仔嗎
我係小惡霸!!!!!!!!
大佬輝.........

請到櫃面........你老婆急CALL你..............

回應 IMO 第 463 篇文章

你好,我係晴晴
你今晚好靓仔哦!!
party几点开??

回應 wongjj 第 469 篇文章

where is Queen ar..!!!!
原帖由 IMO 於 2008-8-2 11:33 AM 發表

MANYIU小姐:

妳好.....我叫IMO........可以做個朋友仔仔嗎   
好開心認識你, 今晚一個人來 PARTY? 有冇帶禮物呀?
原帖由 真爱难求 於 2008-8-2 11:36 發表

你好,我係晴晴
你今晚好靓仔哦!!
party几点开??
唔係開始咗咩......不過揾緊大老輝......

小姐你好.......你好靚呀......真愛不難求......

回應 maui 第 474 篇文章

queen是你今晚的伴侣???
我做咗個小小菜來賀一對新人的.....那你呢??????

回應 真爱难求 第 477 篇文章

she dowan me jor...
我剛變身~~全力去揾老公!!!
靓仔.. 靓女
comae have some drink 1st

ice wine
你老公咁快就走頭嘞..............

回應 wongjj 第 480 篇文章

....r u bad girl