返回列表 回復 發帖
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:51 AM 發表

Okay Okay.

出糧 ar.........

你系吹水派咖....你地阿頭呢?
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 bbskk 於 2008-9-25 09:51 AM 發表
我又係來自廣東..........................
歡迎來到廣東吹水區....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?

回應 bbskk 第 498 篇文章

what happened......... why you are dead.......  
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:48 AM 發表
我要做幫主....
.....貌似要好多money个哦
原帖由 rockyguo 於 2008-9-25 09:52 AM 發表

.....貌似要好多money个哦
甘你要贊助D啦.......
原帖由 无印良品 於 2008-9-24 08:52 PM 發表

你系吹水派咖....你地阿頭呢?
去o左飲茶
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:22 AM 發表

what is the 停饭卡? Lunch Card ?
系。。就是食饭用的卡。。。

不过,好好彩。。。我稳翻左,原来系我条裤的小侧袋个。。琴晚还找了好久的。。happy!!!!!
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:53 AM 發表

去o左飲茶
甘我地齊齊去茶餐廳飲茶啦

回應 rockyguo 第 505 篇文章

oh.. cool.. Today is your Lucky Day..

More Good Stuffs coming..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-25 09:32 AM 發表

好以得我幾個吒~
貌似貌似

其他的都是去潜水既
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 09:55 AM 發表
oh.. cool.. Today is your Lucky Day..

More Good Stuffs coming..
thx....
原帖由 无印良品 於 2008-9-25 09:55 AM 發表

广州既貌似要好早去个。。。要么就是个D 5系传统的茶楼。。
原帖由 无印良品 於 2008-9-24 08:55 PM 發表

飲茶 = 吹水.

我o地飲緊la
原帖由 rockyguo 於 2008-9-24 08:58 PM 發表

广州既貌似要好早去个。。。要么就是个D 5系传统的茶楼。。
呢度 12 , 1 點 先係高峰
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 10:00 AM 發表

呢度 12 , 1 點 先係高峰
。。。。。maybe这里也是。。对于周末