返回列表 回復 發帖
go to play PS3,then go to bed la..

tomorrow need to work

Talk to you guys next time.
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
都系人少...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 JackyNelson 於 2008-9-25 10:03 AM 發表
go to play PS3,then go to bed la..

tomorrow need to work

Talk to you guys next time.
享受生活。。。。。。啦。。。
突然多左好多声音,又有D希望啦
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-11 06:29 AM 發表

你睇下你自己幾耐至上黎一次
其实我每日都上来tvbnow的,不过唔是经常入水区咋嘛
无晒人气个帖,所以都无跟咯
无见一排又旺翻,我又回归咯 ,哈哈
原帖由 nickalnickal 於 2008-9-25 12:56 PM 發表
大家齐心d就有希望噶啦
唔好周期性始终,唔好学我,就得啦
原帖由 nickalnickal 於 2008-9-25 12:56 PM 發表
希望在明天~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 cyus 於 2008-9-25 01:32 PM 發表
其实我每日都上来tvbnow的,不过唔是经常入水区咋嘛
无晒人气个帖,所以都无跟咯
无见一排又旺翻,我又回归咯 ,哈哈
嘩, 好耐無見你啦~還在唸書嗎?
原帖由 cyus 於 2008-9-25 01:33 PM 發表
大家齐心d就有希望噶啦
唔好周期性始终,唔好学我,就得啦
學學我, 每天來吹一吹水~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-25 02:08 PM 發表

學學我, 每天來吹一吹水~
每天吹吹水,生活都情趣。。。
原帖由 rockyguo 於 2008-9-25 04:42 PM 發表

每天吹吹水,生活都情趣。。。
生活多情趣, 來廣東吹水....
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-25 04:47 PM 發表

生活多情趣, 來廣東吹水....
来广东吹水,吾使合上嘴。。。。。
原帖由 rockyguo 於 2008-9-25 04:59 PM 發表
来广东吹水,吾使合上嘴。。。。。
吾使合上嘴, 繼續笑哈哈......
..入黎笑個先...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
我要覺覺豬啦~88