返回列表 回復 發帖
原帖由 ronnyMU 於 2007-9-4 10:51 AM 發表。
最近kl的天氣好差, 一時下雨一時炎熱.... 搞到我都生病了
再過呢8下 小心身體呀:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 ronnyMU 於 2007-9-4 10:51 AM 發表。
最近kl的天氣好差, 一時下雨一時炎熱.... 搞到我都生病了
我地芙蓉呢度都系啊!!我姐姐都病左几日。。。
小心身体!!祝你早日康复!!:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-9-4 10:53 AM 發表。

再過呢8下 小心身體呀:onion14:
帮主都好识关心人波。。。。。。。。我都饮杯:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 10:56 AM 發表。

帮主都好识关心人波。。。。。。。。我都饮杯:onion14:
呢樣野使咩遘 順便祝妳姐姐早d好番:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-4 11:00 AM 發表。

呢樣野使咩遘 順便祝妳姐姐早d好番:014:
:014: 我都系甘捻!!其实我都想病,可以偷懒ar ma

??? BeckyWoon ? 2007-9-4 11:04 AM ???
唔好呀 妳病左 我會:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-4 11:07 AM 發表。

唔好呀 妳病左 我會:019:
我开玩笑,边舍得你甘喔

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-4 11:09 AM 發表。

我开玩笑,边舍得你甘喔
又整古我呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-4 11:11 AM 發表。

又整古我呀
大家彼此彼此。。。。。。。。

来得不刚时~每次来都没人~~~:onion03:
开心就是人生最好的幸福
谁说没人啊?:onion05:
我不就是~哈哈~:onion18:

回復第 566 帖由 NWL86 所發的帖子

好彩~还有靓女陪~
开心就是人生最好的幸福
請問NWL86 & Becky 是否收到獎金 + 功勳?

回復第 568 帖由 ed_teck 所發的帖子

爷!什么獎金 + 功勳我没啊?每次只是问女子~
开心就是人生最好的幸福
我都系度