返回列表 回復 發帖
原帖由 mk841 於 2008-1-29 11:25 PM 發表

我听fr说那里有间是巧克力steamboat~~好正。。你也有吃过吗??
没有哦,我去那边只吃过''缘''而已哦
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 29/1/2008 11:24 PM 發表

是啊....很好吃勒,烧鸡翼
我好钟意吃烧鸡翼:onion10:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 11:25 PM 發表
缘生锅
哈。。哈啊。。我都去吃过几次。。。你的鸡精哥哥都有去。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 11:24 PM 發表

是啊....很好吃勒,烧鸡翼
我喜歡佢d 鸡翼.. 其他就嘛嘛..
果d 自助餐最緊要睇同邊種朋友食.. 大食的就好...
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 23:28 發表

好唔好吃?
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 ed_teck 於 29/1/2008 11:25 PM 發表

擺入口就jiao 得果種...
:onion14: 自助餐?
原帖由 danny仔 於 2008-1-29 11:28 PM 發表

好唔好吃?
都给左钱了。。唔好吃都要吃咯。。。哈。。哈
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 11:27 PM 發表

我好钟意吃烧鸡翼:onion10:
me 2~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 23:30 發表

都给左钱了。。唔好吃都要吃咯。。。哈。。哈
甘又系
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 11:25 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5201397&ptid=260251][/url]

多谢..你真是好人
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 11:26 PM 發表

好人
其實都唔算灌水..
我地吹慣水都明白 bb 係想打招呼..
原帖由 ed_teck 於 2008-1-29 11:28 PM 發表

他d鸡翼每次一拿出来就完了的...很抢手~哈哈
原帖由 ed_teck 於 29/1/2008 11:28 PM 發表

同感,我都系喜欢食d 鸡翼,吃几次后,就觉得没那么好吃啦
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 11:32 PM 發表

他d鸡翼每次一拿出来就完了的...很抢手~哈哈
系啊。。。。有时都拿唔到来吃啊。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 11:29 PM 發表

:onion14: 自助餐?
已經煮好就得..
仲要自己整熟好麻煩.. 哈哈..
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 11:28 PM 發表

是咩...