返回列表 回復 發帖
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 11:27 PM 發表

没有哦,我去那边只吃过''缘''而已哦
我没去过ler
可以给我知道位置在那里吗?我也喜欢steamboat的
原帖由 danny仔 於 29/1/2008 11:28 PM 發表

好唔好吃?
欢迎你进来:onion14:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
你地讲着哪里???
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 ed_teck 於 2008-1-29 11:33 PM 發表

已經煮好就得..
仲要自己整熟好麻煩.. 哈哈..
唔好甘lazy啦,有时麻烦的东西很好吃的
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 29/1/2008 11:30 PM 發表

me 2~~
心灵相通
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 11:33 PM 發表

是咩...
系啊。。等你的鸡精哥哥番到来。。就叫他请我地去吃。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mk841 於 2008-1-29 11:33 PM 發表

我没去过ler
可以给我知道位置在那里吗?我也喜欢steamboat的
我只懂在sunway对面里面那边...不会路...哈哈..因为我每次都坐在旁边的
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 23:35 發表

唔好甘lazy啦,有时麻烦的东西很好吃的
同感
原帖由 ed_teck 於 29/1/2008 11:33 PM 發表

已經煮好就得..
仲要自己整熟好麻煩.. 哈哈..
你对食都。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 11:36 PM 發表

好啊
入来巡一下,生意不错!!!
加油,继续努力
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 11:33 PM 發表

同感,我都系喜欢食d 鸡翼,吃几次后,就觉得没那么好吃啦
食十幾個後就會覺得膩了, 因為密糖的關係..
我次次食完都好唔服氣, 每次都食輸俾隔離桌的中國佬+女...
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 23:36 發表

yeah。。。一定要啦
原帖由 danny仔 於 2008-1-29 11:35 PM 發表
你地讲着哪里???
我地讲紧sunway那边的缘X锅啦
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 23:37 發表

我只懂在sunway对面里面那边...不会路...哈哈..因为我每次都坐在旁边的
好好命,我地男人就。。。