返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-8-2 12:48 發表

咁要留番一D俾她呀!
好得意呀D波波........MAUI等架QUEENA到呀
我係小惡霸!!!!!!!!

回應 queenalau 第 584 篇文章

u back ....miss u so much

tis sea foo boat is 4 you 1...

原帖由 3va 於 2008-8-2 12:49 發表
我來了。。。
嘩....嘩.....嘩.......
有表演睇呀......WUWUWUWUWUWU

回應 maui 第 587 篇文章

你都进咗唔少货喔!!!
点解对新人总没敬酒
原帖由 3va 於 2008-8-2 12:49 PM 發表
我來了。。。
3Va,  你件晚裝好性感, 好似冇著衫, 今晚d靚仔實暈浪!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 maui 於 2008-8-2 12:50 發表

drink ...drink.....不醉無歸
好爆貨喎.........勁呀......
原帖由 IMO 於 2008-8-2 12:52 發表

好得意呀D波波........MAUI等架QUEENA到呀  
低调d.....
原帖由 真爱难求 於 2008-8-2 12:54 PM 發表
你都进咗唔少货喔!!!
点解对新人总没敬酒
係囉! 我地等緊玩新人呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今晚我還要嗚謝rrliew~~~我應收咗佢嘅人情要在此表揚佢 ~~

佢今晚有d野做黎唔到~~遲d我會再攪活動一定預埋佢
原帖由 queenalau 於 2008-8-2 12:51 發表
个个都好型好索哦!!
靚靚女.......妳好索呀.......條裙.........

回應 maui 第 590 篇文章

多谢你呀!你真有我心啦!!

yummy yummmmmy
原帖由 maui 於 2008-8-2 12:53 發表
u back ....miss u so much

tis sea foo boat is 4 you 1...

嘩嘩嘩.......細路.....出晒面喎

回應 IMO 第 598 篇文章

你都唔差呀,             套衫!!!
对新人敬酒......

* the man is not me ya *

回應 IMO 第 598 篇文章

点解你这样说话。。。
你係唔係喝大咗。。。。。
queen今晚都好靓女呀!!!