返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 04:13 PM 發表

咁 都 得 ...   ...

我這裡偷  電綫  亦非常嚴重,早一排 政府改法例禁止  二手銅 和某幾類  二手金屬  出口啊!   ...
哈。。哈。。你真是有排才可以见到你的巴打啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我系度念。。。班偷电线的人可能死佐咯。。。。。
因为他地俾鸡精落佐世纪魔咒。。。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-9-26 06:28 PM 發表
我系度念。。。班偷电线的人可能死佐咯。。。。。
因为他地俾鸡精落佐世纪魔咒。。。。
絕世紀魔咒「不 舉  魔 咒」,真係慘過死呀!比死更難受呀!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 06:32 PM 發表

絕世紀魔咒「不 舉  魔 咒」,真係慘過死呀!比死更難受呀!  ...
哈。哈。可能连偷野的人的爸爸。哥哥都一样中埋。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-26 07:20 PM 發表

哈。哈。可能连偷野的人的爸爸。哥哥都一样中埋。
哈!哈!一鑊熟啊!咁樣好似毒左一D,不如放過佢老豆,只係哥哥同細佬算啦!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 08:27 PM 發表

哈!哈!一鑊熟啊!咁樣好似毒左一D,不如放過佢老豆,只係哥哥同細佬算啦!  ...
哈。哈。你唔知你巴打至中意诛九族的吗??
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-26 08:44 PM 發表

哈。哈。你唔知你巴打至中意诛九族的吗??
O ,你吾講我都吾知阿!  ...

我一向以為他只是  上至 呀嫲,下至 小丫頭  都不會放過的!

古吾到原來佢 ... ... 亦愛走人家的後門!  ...

好嘔心阿!   ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
请问声,你地边位置到 UWANTS 的最新网址嘛?
请PM我, 多谢你地!
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-9-27 11:35 AM 發表
请问声,你地边位置到 UWANTS 的最新网址嘛?
请PM我, 多谢你地!
你听日出黎饮茶,我写俾你!!!
原帖由 vwwo 於 2008-9-27 01:08 PM 發表

你听日出黎饮茶,我写俾你!!!
嘩!靚姐!你出到e一招!那我 pm 他還是不 pm 他呀!

若我 pm 佢,又好似  出賣  左你咁 ...    ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-27 10:17 PM 發表

嘩!靚姐!你出到e一招!那我 pm 他還是不 pm 他呀!

若我 pm 佢,又好似  出賣  左你咁 ...    ...
算你识做!!!!
原帖由 vwwo 於 2008-9-28 12:08 AM 發表

算你识做!!!!
冇辨法啦!鬼叫我拜倒你裙下咩!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-28 02:24 AM 發表

冇辨法啦!鬼叫我拜倒你裙下咩!  ...
甘拜法,我咪好易香~~~~~~~
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 11:08 AM 發表

咁你肯吾肯客串做  男主角  先?  ...
呢滴嘢你做就好,我看就好啦
潜水高手,有事没事不要吵我
原帖由 jey 於 2008-9-28 10:01 PM 發表
呢滴嘢你做就好,我看就好啦
你吾客串, 係4仔界既一大損失阿!   ...