返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-9-30 07:01 AM 發表

你吾客串, 係4仔界既一大損失阿!   ...
我有兴趣睇你做男主角多D啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-30 07:25 AM 發表

我有兴趣睇你做男主角多D啊
我仲以為你話有興趣客串添 ...    ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-30 09:05 AM 發表

我仲以為你話有興趣客串添 ...    ...
韩剧..我就有兴趣客串..
原帖由 vwwo 於 2008-9-27 01:08 PM 發表

你听日出黎饮茶,我写俾你!!!
乜要甘来威胁我嚄...........................

靓姐原来系甘的咩....................... :onion23:

拿个网址罢了.....................:onion23: :onion23: :onion23:

原帖由 哈利斯兵团 於 2008-9-30 10:56 AM 發表

乜要甘来威胁我嚄...........................

靓姐原来系甘的咩....................... :onion23:

拿个网址罢了.....................:onion23: :onion23 ...
鬼叫你成个大老细甘,叫极都唔浦头啊!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-30 09:57 AM 發表

韩剧..我就有兴趣客串..
係咪做最野蠻既女友 ... ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-30 09:06 PM 發表

係咪做最野蠻既女友 ... ...   ...
下....................................................我系啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 03:09 AM 發表

下....................................................我系啊
咁你快D炳我两野先啦 !  ... ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
樓上個頭像幾搞笑
原帖由 rickyeva 於 2008-10-2 07:22 AM 發表

咁你快D炳我两野先啦 ! 436925 ... ...
吓................ 是你叫架
原帖由 ahman1995 於 2008-10-2 10:05 AM 發表
樓上個頭像幾搞笑
你个仲梗架搞笑啊
D废材走晒,唔通俾人当材烧左??
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 12:39 AM 發表
唔是啦。。只是给白蚁蛀烂晒了。。真是散了。。这次真是了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 12:43 AM 發表

唔是啦。。只是给白蚁蛀烂晒了。。真是散了。。这次真是了。。
呢D唔系你想要既咩?
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 12:39 AM 發表
yes.i an 放火的人