返回列表 回復 發帖
原帖由 christinekhy 於 2008-10-3 05:42 PM 發表

边个是你老二啊?

我都不知道乜水!
我的老2就是你们家族的废皇。。
原帖由 christinekhy 於 2008-10-3 05:42 PM 發表

边个是你老二啊?

我都不知道乜水!
当然是你们的废皇啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 05:44 PM 發表
可以说是没有啊!
是咯。。所以说少见咯。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 05:43 PM 發表
我才不需要他呢!我就是我!~
怪不得你要周围走啦!!进少林寺没啖好吃!!

班和尚又要度你升仙!!(狗肉穿肠过佛祖心中留)
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-3 05:45 PM 發表

废皇??? 不认识喔!!
原帖由 christinekhy 於 2008-10-3 05:51 PM 發表

5好比但聽到呀!
原帖由 christinekhy 於 2008-10-3 05:15 PM 發表

Hi,靓姐....好耐不见啊!
哦。。阿嫂。。好耐没见你上来了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 christinekhy 於 2008-10-3 05:51 PM 發表

!你 還 好 嗎?   ...

我 好 耐 都 冇 見 過 你   條佬   喇 !  ...

你 收 埋 左 佢 响 邊 樹 呀?

佢 條 線 冇 理 由 痴 到 e 加   下  嘩 !  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

哈。。哈。原来是鸡精用左阿嫂的id。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 10:10 PM 發表

哦!他就是你们提起的鸡精啦!
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-3 05:45 PM 發表

癈皇  現在  週知無日都掛住做  四人幫 !

已經冇哂心机打理e度喇!

仲話要 接埋 呢度,一把火燒哂D柴呀! ...

唉! ... ...  ... ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 10:10 PM 發表

係真吾係呀?

bar打 ! 你條線好番嗱?   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:13 PM 發表

仲話要 接埋 呢度,一把火燒哂D柴呀!439360 ...

唉! ... ... 439361 ... ...  ...
那么你就来接手咯!
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:16 PM 發表

係真吾係呀?

bar打 ! 你條線好番嗱?   ...
唉。。你看唔出啊??你巴打写的野咁刻薄。。一看就知咯。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:13 PM 發表

仲話要 接埋 呢度,一把火燒哂D柴呀!439360 ...

唉! ... ... 439361 ... ...  ...
唉。。4仔啊。。你以为我真是想接埋家族架。。你看啦。。废柴家族有几个人浦过头。。