返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 10:13 PM 發表
哦!他就是你们提起的鸡精啦!
喔!少林寺  黎踩場 !

大師 !請問你說的「火爆一族」係點解呀 ?
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:21 PM 發表

喔!少林寺  黎踩場 !

大師 !請問你說的「火爆一族」係點解呀 ?
就是脾气很火爆咯!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 10:21 PM 發表

唉。。4仔啊。。你以为我真是想接埋家族架。。你看啦。。废柴家族有几个人浦过头。。

早两早 癲狗哥 先浦過頭 ,哈利斯兵團 又有出現 ...

雞精 條線痴左才沒回來 ...

仲有咁多人來支持 ...

就咁接埋左  我地同靚姐會好失望架 ...  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 10:25 PM 發表
就是脾气很火爆咯!
仲有冇其他人呀?  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:33 PM 發表

仲有冇其他人呀?  ...
没有了!就只有我而已!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 10:34 PM 發表
没有了!就只有我而已!
大師。。。請問你個發號係乜呀?

我叫  火 爆 4 仔 .   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:30 PM 發表

早两早 癲狗哥 先浦過頭 ,哈利斯兵團 又有出現 ...

雞精 條線痴左才沒回來 ...

仲有咁多人來支持 ...

就咁接埋左  我地同靚姐會好失望架 ... 439375 ... ...
唉。。唔讲要接埋都唔浦头。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 10:20 PM 發表

唉。。你看唔出啊??你巴打写的野咁刻薄。。一看就知咯。。。
睇落又有小小似,

阿嫂冇咁串,什麽 ... 穿腸過 ... 心中留 ...

但係佢又走左喇!  ... 頂佢個肺吖!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 10:41 PM 發表

唉。。唔讲要接埋都唔浦头。。。
出 窩輪 通緝 潛水長老。。。  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:43 PM 發表

睇落又有小小似,

阿嫂冇咁串,什麽 ... 穿腸過 ... 心中留 ...

但係佢又走左喇!  ... 頂佢個肺吖!
哈。哈。。你家阵才发现啊。。。可能鸡精已经给阿嫂就地正法紧了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 10:47 PM 發表

哈。哈。。你家阵才发现啊。。。可能鸡精已经给阿嫂就地正法紧了。。
今次實 死無全屍 呀!

破壞啊嫂形象 ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:45 PM 發表

出 窩輪 通緝 潛水長老。。。  ...
唉。。已经没咁的需要了。。要出现的就自动会出现。。最后一招已经用埋了。。

我已经pm的管理员了。。等解散的消息了。。
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:50 PM 發表

今次實 死無全屍 呀!

破壞啊嫂形象 ...   ...
哈。。哈。皮带。蜡烛走唔甩咯。。。
老大 ,聽  靚姐  講e加 大馬過年,

恭喜發財啊!   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 10:52 PM 發表
老大 ,聽  靚姐  講e加 大馬過年,

恭喜發財啊!   ...
哈。哈。唔是华人新年啦。。是马来人的新年。。