返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 10:55 PM 發表

哈。哈。唔是华人新年啦。。是马来人的新年。。
一樣J,...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 11:10 PM 發表

一樣J,...   ...
哦。。哈。哈。。都可以咁讲的。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
老大,我要去工作了,遲D再 吹過 ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-3 11:21 PM 發表
老大,我要去工作了,遲D再 吹過 ...   ...
哦。。工作小心啊。。。下次再倾了。。拜拜。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-3 10:51 PM 發表

唉。。已经没咁的需要了。。要出现的就自动会出现。。最后一招已经用埋了。。

我已经pm的管理员了。。等解散的消息了。。
可能系技术上既问题,你要俾D耐性!!
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 03:31 AM 發表

可能系技术上既问题,你要俾D耐性!!
哦。。没相干咯。。对他地都给左咁多耐性了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-4 12:11 PM 發表

哦。。没相干咯。。对他地都给左咁多耐性了。。
不好想得甘灰啦!! 加油啊!
原帖由 christinekhy 於 2008-10-6 10:44 PM 發表

不好想得甘灰啦!! 加油啊!
佢就快死得啊!

今日你係啊嫂  定係   我 bar打 呀 ?  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-7 08:29 PM 發表

佢就快死得啊!

今日你係啊嫂  定係   我 bar打 呀 ?  ...
哈。哈。我都唔知他/她是唔是啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-7 08:34 PM 發表

哈。哈。我都唔知他/她是唔是啊。。
吾係又走左嘛!    ...
只帖已经石沉大海,顶下先!
咁我都頂吓先 ...   ...
我 黎 打 掃 乾 淨 D 地 方 先  ...  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 rickyeva 第 6094 篇文章

你好勤劳啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 10:26 PM 發表
你好勤劳啊
冇辨法!受人錢財,替人消災 ...

順 便 燒 埋 D ...  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件