返回列表 回復 發帖

回應 rickyeva 第 6096 篇文章

是啊...点解我没收到$$$$
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 11:24 PM 發表
是啊...点解我没收到$$$$
你听佢乱噏,呢度边会有钱收架~~~~~
有机会返来啦!!

各位不好意思,我有排潜水!!!

D猪不帮我按新线!!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-10-11 03:51 PM 發表
有机会返来啦!!

各位不好意思,我有排潜水!!!

D猪不帮我按新线!!!
還未裝?吾係咁邪呀!   ...
hello,路过来看看。
等待一个人的人
看来好像没人在。
等待一个人的人
原帖由 rickyeva 於 2008-10-12 02:29 AM 發表

還未裝?吾係咁邪呀!   ...
噢噢噢。恭喜喎。。。已经升级了。。做见习版主了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
謝 謝!謝 謝  同 盟 的 所 有 兄 弟 姊 妹  和 大 家  一 路 以 黎 給 我 支 持 和 鼓 勵,才 可 捱 到 現 在!

以 後 有 用 得 著 小 弟 的 地 方,即 管 開 聲。小 弟 一 定 會 出 盡 全 力 的!謝 謝!  ...

感謝  老大,bar打 ,各靚仔靚女 給我的支持和力量!謝謝!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咁今晚记得起双飞,。。贺一贺啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
謝謝  美艷動人的 cammy ,

有同鄉既支持,令身在他鄉的我感到非常温暖!謝謝!

吾介意既話,真係好想咀番你两野 ...   ... 哈!哈!

你要既洋葱頭  http://www.badongo.com/cn/file/11620350
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-12 12:36 PM 發表
咁今晚记得起双飞,。。贺一贺啊。。
一於係咁話,今晚十點揸車黎兜埋你 !不見不散 !   ...
路过
潜水高手,有事没事不要吵我
我又來打掃啊!  ...

回應 rickyeva 第 6112 篇文章

恭喜你...見習版主
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 12:10 AM 發表
恭喜你...見習版主
謝謝 ... 但我仍會努力打掃的!哈!哈!  ...