返回列表 回復 發帖
我回来啦~~

有没有人啊~~
~~任逍遥~~
送给废材朋友:

by废材for废材的成语
http://www1.tvbnow.com/thread-493019-1-1.html
原帖由 cck_my 於 2008-10-25 12:45 PM 發表
送给废材朋友:

by废材for废材的成语
http://www1.tvbnow.com/thread-493019-1-1.html
哎............没用啦地废柴已经拿去烧晒拉........
潜水高手,有事没事不要吵我
原帖由 jey 於 2008-10-27 07:04 PM 發表
哎............没用啦地废柴已经拿去烧晒拉........
第一个就烧死你~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-10-27 08:39 PM 發表

第一个就烧死你~
吾好燒我呀!我好怕火架!   ...
天上天下, 唯废独尊..废皇快D返啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-30 11:46 AM 發表
天上天下, 唯废独尊..废皇快D返啊
佢失踪左好耐喇!  ...

回應 rickyeva 第 6121 篇文章

凶我都无用架 .............
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-30 07:58 PM 發表
凶我都无用架 .............
試問我又點敢凶你呢?   ...
你人靚聲甜,有邊個敢凶你呀?   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-10-31 07:21 PM 發表

試問我又點敢凶你呢?   ...
"佢失踪左好耐喇!  ...""  <--------------好似凶紧我
原帖由 rickyeva 於 2008-10-31 08:04 PM 發表
你人靚聲甜,有邊個敢凶你呀?   ...
見習版主  <-------不可以凶我

火 爆 4 仔  <--------------对其他人
派錢專員~專責派錢  <------------------有冇我份
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-1 03:13 PM 發表

見習版主   
當然有啦!  ...

回應 rickyeva 第 6127 篇文章

有几多啊....
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-2 09:49 PM 發表
有几多啊....
吾好太多啦!  ...