返回列表 回復 發帖
功勳已經送出, 可能 20 萬仲未
原帖由 jacky760425 於 2007-9-5 12:34 PM 發表。
呀!蛋蛋猪你的车呢?是不是进左广呢?:019:
昨日揸得太快,炒左咯。。。。。。。。。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-5 12:39 PM 發表。
功勳已經送出, 可能 20 萬仲未
慢慢黎都吾紧要

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
20 萬,收到了。。。谢谢吹水家族~阿爷。:onion05: :014: :onion05: :014: :onion05: :014: :onion14:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 12:54 PM 發表。

昨日揸得太快,炒左咯。。。。。。。。。。。:019:
小妹妹,揸车不可以太快差不多三百米好了:019: ,知不知道呀!你养左只狗噢 。I MISS YOU是不是我呀!

回復第 588 帖由 terenceng 所發的帖子

我来自吉隆坡。。。住系sri damansara....
原帖由 jacky760425 於 2007-9-5 02:29 PM 發表。

小妹妹,揸车不可以太快差不多三百米好了:019: ,知不知道呀!你养左只狗噢 。I MISS YOU是不是我呀!
我知啦!!以后都吾开快车
我个狗Q叻:014:
但系你既眼神。。。吾系想将我只狗。。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 02:37 PM 發表。

我知啦!!以后都吾开快车
我个狗Q叻:014:
但系你既眼神。。。吾系想将我只狗。。。。。。。。。。。。:019:
是喜欢你只狗啰! 你是不是好喜欢狗架,我都是
  狗, 炒車... 點解我好似脫曬節.. 唔明你地講麼
原帖由 ed_teck 於 2007-9-5 03:00 PM 發表。
狗, 炒車... 點解我好似脫曬節.. 唔明你地講麼
是講蛋蛋猪张照片罗:014: ,阿爺。你吃饱了吗:onion18: ?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-5 03:10 PM 發表。

是講蛋蛋猪张照片罗:014: ,阿爺。你吃饱了吗:onion18: ?
仲以為becky 真係炒車...
好早食左喇, 家陣3點3, 下午茶時間了..
你呢?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-5 02:56 PM 發表。

是喜欢你只狗啰! 你是不是好喜欢狗架,我都是
我系钟意狗,但系吾钟意养咯!!。。。。。。:onion14:

原帖由 ed_teck 於 2007-9-5 03:13 PM 發表。

仲以為becky 真係炒車...
好早食左喇, 家陣3點3, 下午茶時間了..
你呢?
阿爷,乜一黎就咒我炒车啊!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 03:16 PM 發表。

我系钟意狗,但系吾钟意养咯!!。。。。。。:onion14:
終於揾到共同點了
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 03:17 PM 發表。

阿爷,乜一黎就咒我炒车啊!!
我係擔心你啊...