返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-1-29 11:45 PM 發表

我都想自己肥..
羡慕
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 11:46 PM 發表

甘你吃不吃螃蟹??也是好好吃哦
螃蟹, 非一般的麻煩.. 不過我都幾鍾意
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 23:47 發表

做乜无机会? 你向边?
响setapak,sunway 好远
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
MK去左边?
原帖由 danny仔 於 2008-1-29 11:47 PM 發表

吃唔肥的人!大胃王
:onion14: 唔算大胃.. 不過每日要食比較多餐..
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 11:37 PM 發表

我只懂在sunway对面里面那边...不会路...哈哈..因为我每次都坐在旁边的
。。。。。听到8只耳 ~~多谢你的指路了。。。。。都是不会去
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 23:49 發表
MK去左边?
MK? 律政新人王 的 MK Sun?
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 11:47 PM 發表

你一个人吃十几只?
有問題?
原帖由 danny仔 於 29/1/2008 11:49 PM 發表

响setapak,sunway 好远
我钟意brj的roti tisu milo
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 ed_teck 於 2008-1-29 11:49 PM 發表

螃蟹, 非一般的麻煩.. 不過我都幾鍾意
ampang有一间的螃蟹太好吃了,还有kepong的(得X)1kg才rm 18 哦~
原帖由 mk841 於 2008-1-29 11:50 PM 發表

。。。。。听到8只耳 ~~多谢你的指路了。。。。。都是不会去
你住邊樹?
原帖由 ed_teck 於 2008-1-29 23:50 發表

:onion14: 唔算大胃.. 不過每日要食比較多餐..
甘就系细胃王,消化王咯
原帖由 ed_teck 於 29/1/2008 11:51 PM 發表

有問題?
佩服,而且吃吾肥
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #606 mk841 的帖子

我以为你失终了
你们好。。。