返回列表 回復 發帖
pangck.... . 有件事想问你 想不通
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
good morning
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
好久没有回来看
这里很多蜘蛛网
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-9 12:02 AM 發表
pangck.... . 有件事想问你 想不通
想問什麼呢?

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 jnc3688 於 2009-3-17 08:59 PM 發表
好久没有回来看
这里很多蜘蛛网
lipas出没的地方
原帖由 pangck 於 2009-3-18 06:16 PM 發表
想問什麼呢?
现在才回复...

我前几2个星期查email,看到有张卡 你点知道果个email 架
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-19 02:27 PM 發表

现在才回复...

我前几2个星期查email,看到有张卡 你点知道果个email 架
呵呵!你唔記得我本身就係一個好犀的情報員咩!

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-19 02:25 PM 發表

lipas出没的地方
lipas好难出现,不容易给你见到
awesome   谢谢分享。。
原帖由 pangck 於 2009-3-19 10:14 PM 發表
呵呵!你唔記得我本身就係一個好犀的情報員咩!
不好玩啦..无咩人知道果email 架 蝴蝶是假的地址
原帖由 jnc3688 於 2009-3-19 10:26 PM 發表

lipas好难出现,不容易给你见到
我最近常看到
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-24 03:36 PM 發表

我最近常看到
在那里看到
来踩几脚~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 jnc3688 於 2009-3-24 07:49 PM 發表

在那里看到
在楼上飞来飞去
原帖由 fattyteo 於 2009-3-27 01:11 PM 發表
来踩几脚~~
fatty.. 好就不见....踩死lipas