返回列表 回復 發帖
楼上说得极对...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 3260145 於 2009-1-16 03:09 PM 發表
楼主。我广东清远噶,哈。
欢迎欢迎!
             小弟广州噶...
                                 清远走地鸡...
                                                    听见都流口水啊!
欢迎光临《广东吹水专区》
今日早收工...蛇王吹下水先!
我就收工咯,今晚有人请食饭,夜D先见到啦
我今晚约左人督波!
原帖由 bra少 於 2009-1-16 05:35 PM 發表

欢迎欢迎!
             小弟广州噶...
                                 清远走地鸡...
                                                    听见都流口水啊!
清远鸡出晒名啦

我中意食,,!!!1
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 bra少 於 2009-1-16 05:35 PM 發表

欢迎欢迎!
             小弟广州噶...
                                 清远走地鸡...
                                                    听见都流口水啊!
是不是走地雞, 走了上枱面就死得.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2009-1-16 09:52 PM 發表

是不是走地雞, 走了上枱面就死得.
呵呵!真风趣!
今晚督波最劲果盘赢左我个FAN 34度!
                                        不过肯果间波楼度我算中下水平!
                                                                     可以讲系高手云集啊!
有钱仔都好鬼多!
                     门口停住3台波子...1台Z4....1台TT...
原帖由 bra少 於 2009-1-16 10:21 PM 發表

呵呵!真风趣!
是未见過,是普通的嗎
外星貓E生
今晚有无人踩场啊
無, 等我來踩
外星貓E生
得我同你,踩得几辛苦啵
原帖由 lhy92725 於 2009-1-16 11:14 PM 發表
得我同你,踩得几辛苦啵
盡人事啦
外星貓E生