返回列表 回復 發帖
有 13 个人点 28/9。。 e + 是边个有点的??
原帖由 mun2 於 2008-9-20 04:16 PM 發表
有 13 个人点 28/9。。 e + 是边个有点的??
少说也该会有十人吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
时间  :  9月 28号  中午12.30  (先到先等)
地点  :  Tmn Midah Mc Donald (蕉赖大路 shell 油站旁边)

“确定”出席 :  男--》 wk.hoo , dicksonkhan , bmoon1977 , 马来熊猫
                      女--》 vwwo , yng

90%  出席  : 男--》jclai
                      女--》mun2 , tingx2

50%  出席  : 男--》asus_p2_vb ,  ed_teck
饮到几点啊??会唔会吃埋晚餐架??
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-21 12:10 PM 發表
你想吃晚餐才走人吗?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-21 12:14 PM 發表
你想吃晚餐才走人吗?
哈。哈。。唔好咯。。又老麦??!?!
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-21 12:10 PM 發表
甘你可以去到果度咪叫份“午餐”黎食囖!
就算吃一天也可以。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
午餐MCD 加叉烧,烧肉... 期待.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-22 06:19 PM 發表
午餐MCD 加叉烧,烧肉... 期待.....
我也是这么说!
哗。。你两个来真架?!?!?!老麦是哈拉架。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-22 07:04 PM 發表
哗。。你两个来真架?!?!?!老麦是哈拉架。。
谁和你开玩笑啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-22 07:20 PM 發表
谁和你开玩笑啊!
哦。。是真的话。。我就空肚来开餐架啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-22 07:24 PM 發表

哦。。是真的话。。我就空肚来开餐架啦。。
那你就尽量来吧!
我没有在kl不然的话我也参加!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!