返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........公仔箱論壇! g* c- H- y8 E! Q+ P* u
因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" w4 p1 T+ r! u9 Z4 ], f
因為近期劇情真係超悶...........2 J/ t; I0 I6 i& A/ }
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
0 m) `+ d4 B% ^8 h4 |( i

% R0 v  s# P+ N; p# _公仔箱論壇我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
www2.tvboxnow.com+ H" }/ R* s' D( u# @
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?www2.tvboxnow.com7 K5 p7 @) r" [: h1 W2 L
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
0 r, @' H" j9 K* B' O# }9 Wtvb now,tvbnow,bttvb& m* q6 z) L5 L4 c: K0 w, H) D
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-Dtvb now,tvbnow,bttvb4 n5 `2 w" [8 w# R0 I+ P& v) N& O
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 U; |0 s- _" O! O6 F
1 k+ b; U. I/ a9 D; d* u
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
# J( q; A8 U7 l9 A0 p7 ^0 ~1 Ztvb now,tvbnow,bttvb使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。$ n) ?. f. B$ P. d: o& r1 n6 K
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
; R7 U+ |8 x0 k9 t; q' B0 Mtvb now,tvbnow,bttvb
! h2 c4 U" j5 ^www2.tvboxnow.com沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
- g" {6 O1 h; O; Xtvb now,tvbnow,bttvb; i9 x- Q% g4 n" k! P( Q5 k
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀# _2 G, z# }& E  E
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
# r: y/ V" p8 Y& @* Q6 V公仔箱論壇我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
7 n" l& k0 W3 @" _. [) m% f! D, Z! z  A) O2 \; h: D  B
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
4 y2 P2 P. _- ~1 K% E2 rwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
, h+ v. A' x/ b
唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
/ E. ?. A( F/ x, k+ f5 G2 N( Xtvb now,tvbnow,bttvb我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
8 Q2 c# y; b: k. wtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
% S0 ?6 i0 r; N" w, L/ X, _
tvb now,tvbnow,bttvb. `; e7 K% l) s
我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
/ A/ [; \% o- w, e; M# p1 u- E! p& kwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M, d, `( F8 Y2 c" f, G
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無.. 公仔箱論壇2 N5 X6 t6 |, F8 K" f2 D3 D  G
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% H) Z- N6 [# ^; Y( K
咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....
6 g( o' X; F- X7 Z' f; B) \8 s- p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講# ?' X3 C+ _2 Z: C* ?* x% ]) i
梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
3 H* j0 H, b1 G' s  R* {# Z公仔箱論壇點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽